ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Venäjän konsuli pyysi Ahvenanmaan poliisia tutkimaan "homobaarin" rakentamisen

Sami Mollgren • 15.09.2015 19:36 • 4 kommenttia. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI • KOTIMAA
Ahvenanmaan poliisi tiedottaa tutkivansa lauantaista "homobaarin" rakentamista Venäjän federaation omistuksessa olevalle asumattomalle rantatontille luvattomana tunkeutumisena ja roskaamisrikoksena.

Ruotsalainen hiphop-kaksikko "Far & Son" eli Frej Larsson ja Simon Gärdenfors kuvasi seurueineen paikalla materiaalia Samhällsjudo -TV-ohjelmaansa.

Venäjän valtio on kantajana tapauksessa, josta teki ilmoituksen Venäjän konsuli, kertoo ruotsalaiselle Aftonbladet-sanomalehdelle Ahvenanmaan poliisissa tutkinnanjohtajana toimiva Christoffer Ahlfors. Konsulaatti on pyytänyt tutkimaan, onko Venäjän omistamalla tontilla syyllistytty rakentamiseen ilman maanomistajan lupaa.

Lehdissä julkaistujen kuvien mukaan paikalle pystytettiin vanerilevyistä tehty seinärakennelma, jossa luki "The Blue Oyster" ja lisäksi puihin oli ripustettu värivaloja. Lauantai-iltana "baarissa" oli järjestetty äänekkäät juhlat. Lehtitietojen mukaan baari-rakennelma oli vielä alkuviikosta paikallaan.

Aftonbladet kertoo, että tällaisesta teosta voi seurata sakot tai enintään kolmen kuukauden mittainen vankeus.Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Siis täh? Että venäläiset saavat omistaa Ahvenanmaalta maa-alueita, mutta Suomen suomalaiset ei? Soinin perussuomettuneille asia on varmaan täysin ok, hehän ajavat Suomen venäläistämistä mm. kielipolitiikassa.
  Suomen suomalainen (ei rekisteröitynyt) • 15.09.2015 20:43
AIVAN.
Venäjän ulkopolitiikkaan on AINA kuulunut nimenomaan naapuruusvaltioden sisäisten ristiriitojen kiihottaminen (hajoita-ja-hallitse). PERSUt ovat lähteneet tähän täydellä sydämellä. Kukaties, ehkä tähän saadaan resurssejakin 'sieltä'..
Muistakaa vaan SKDL ja vieläkin Suomi-Neuvostoliitto Seura ("Paula Lehtomäki (tosin KEPU, cool!), "on joutunut jättämään Suomi-Venäjä-Seuran puheenjohtajan tehtävät tultuaan valituksi valtiosihteeriksi". Että sellaista.
Hauskin on pietarsaarelainen PERSU-edustaja (googlaa!), kuka ei kestä sitä, että hänen läsnäolostaan huolimatta kaikki muut eivät tule vaihtaneeksi äidinkieltään kokouksissa, vaikka HÄN on paikalla! (Raukka ei ymmärrä hevonhelvettiä, mistä pamlataan, vaikka joskus kävi itsekin ehkä koulua).
Kummallista on se, että asuu ruotsinkielisellä (täysin suomalaisella) alueella, eikä PAKOLLISELLA 'kouluruotsilaan' siltikään pysty ymmärtämään!
PISA-Suomessa asuu vieläkin suomalaisia, kutka eivät - 'huippu'kouluista huolimatta pysty vuosikausien junnaamisen jälkeen puhumaan (saatika ymmärtämään ruotsin kieltä - kävin juuri Svenskanissa Helsingforsissa tsiigaamassa MammaMian, missä immeisillä oli tässäkin käsittämättömän merkityksettömässä tuotannossa käännöslaitteet kiilumassa, ruotsia. Minusta aika hauska juttu!
'Putinin' maat Ålandilla kuuluvat Suomen nöyrytykseen. Tänään ei juntti voi sieltä ihanasta paikasta maatamme ostaa, jos ei puhu kotimaamme paikallista kieltä.
Lapissa tätä ongelmaa ei ole ja sinne vaan! Hyttysiä, tosin.
  Swenne (ei rekisteröitynyt) • 29.09.2015 01:02
Huomannette tästä kuvasta, että tänään Suomen pääministeri on ainoa, jolle tulkataan (korvakuuloke), mistä Pohjolassa keskustellaan!

Hänen on PAKKO olla opetellut ruåtsia koulussa, mutta ei.
Suomen integrointuminen samoinajatteleviin on nyt sama kuin Brysselissä ja vaikutusmahdolisuudet marginalisoituvat.

yle.fi

Voin vaan kuvitella - ja itse omasta kokemuksestakin tiedän - että päätökset tehdään käytävillä.

Voi voi ugrijengiä.
  Swenne (ei rekisteröitynyt) • 04.10.2015 00:46
Olet Swenne varmaan huomannut, että suomen kieli on ainoa, joka ei kuulu samaan kieliperheeseen muiden pohjoismaisten kielten kanssa.
Tarkoitatko puheenvuorollasi mahdollisesti sitä, että meidän pitäisi jotenkin hävetä suomalaisten enemmistön äidinkieltä?
Kiinnostaisi myös tietää, mitä konkreettista Pohjoismaiden pääministerit siellä käytävillä oikein päättivät.
("Ugri" on muuten perinteinen perussuomenruotsalaisten - joita kylläkin nykyään taitaa olla äärimmäisen pieni joukko - käyttämä rasistisväritteinen haukkumanimi suomea äidinkienään puhuvista suomalaisista.)
  Public eye • 04.10.2015 21:08
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy