ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Tuoreessa kappaleessa lätkäjätkä ihastuu toiseen poikaan

Sami Mollgren • 02.05.2018 16:33 UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI • KOTIMAA
Nyt 17-vuotias tubettaja Tuure Boelius on julkaissut kappaleen, jossa lätkäjätkä Ville ihastuu toiseen poikaan.

Kappaleessa kerrotaan kahden pojan välisestä rakkaudesta, jossa toiseen kohdistuvat paineet vaikeuttavat myöntämästä itselle sitä mitä on - ja samalla siinä tökitään vaiettua aihetta: homoutta ja jääkiekkoa samassa yhteydessä. Miesten joukkuelajeissa pelaavat homot ovat tabu. Boelius kertoo, että aiheen esille nostamisen olevan tärkeää ja tarpeellista yhä edelleen vuonna 2018. Hän toivoo kappaleen vievän asioita eteenpäin.

Boeliuksen Lätkäjätkä-Ville -kappaleen teaser-video on aiheuttanut Boeliuksen Youtube-kanavalla vilkasta kommentointia. Monissa kommenteissa kappaleeseen suhtaudutaan myönteisesti, mutta joissakin kommenteissa esillä ovat ennenkin nähdyt ennakkoluulot.Jääkiekon vuoden 2018 MM-kisat pelataan 4.–15. toukokuuta.

Tuure Boeliuksella on Youtubessa 140 000 seuraajaa.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy