ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Tukholmassa osa gay-paikoista kiinni terrori-iskun vuoksi

vaeltaja2006 • 07.04.2017 20:45 • 4 kommenttia. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI
Keskellä Tukholmaa tapahtuneen terrori-iskun takia monet gaypaikat aikovat sulkea ovensa täksi illaksi. Muutamat paikat pysyvät auki, jotta ihmisillä olisi paikka kokoontua hämmentävän tilanteen takia.

Mälarpalviljongen on sulkenut ovet, koska on epävarma tilanne, kertoi Arto Winter QX:lle. Monet muut paikat ovat kiinni. Koska koko tunnelbana eli metro on ollut suljettuna. Henkilökunnan olisi ollut vaikea päästä töihin. Torget-nimisessä paikassa osoitteessa Mälartoget 13 seurataan tilannetta ja avataan, jos tilanne jotenkin helpottuu.

Secret Garden ja SLM Stockholm ovat päättäneet pitää paikkansa auki. Ovella on ylimääräisiä ovimiehiä, ja he tarkistavat kassit ja vaatetuksen. Side Track pidetään kiinni poliisin suositusten mukaisesti.

Yökerho Tankin tilanne oli alkuillasta vielä epävarma. Nettilehti QX on luvannut seurata tilannetta.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Perhetuttuni Israelista totesi parikymmentä vuotta sitten, että eurooppalaisetkin voivat joutua vielä kokemaan minkälaista on yhteiselo arabien kanssa......valitettavasti tämä vanha ja viisas juutalaismies oli pelottavan oikeassa.
  Tomppa (ei rekisteröitynyt) • 08.04.2017 00:44
Mahdatko Tomppa olla tosissasi...
"Yhteiselo arabien kanssa" Israelissa ja Euroopassa eroaa kyllä kuin yö ja päivä - kummankin osapuolen näkökulmasta.
Sitäpaitsi... mistä lähtien uzbekit ovat olleet arabeja?
  Public eye • 08.04.2017 13:46
Tomppa, ymmärrätkö millaista on ollut elo Palestiinassa israelilaisten maahanmuuttajien/tunkeutujien kanssa?

Se on ollut äidin- ja isänmaan menettämistä, kotien menettämistä, erillismääräyksiä laeissa uskonnon mukaan jne. Sekä pakolaisleireille vieraisiin kulttuureiihin Palestiinan naapurimaihin joutumista ja pakolaisuuteen muuallekin maailmaa joutumista.

Joten israelilaisten on halpamaista syytellä arabeja, kun he itse ovat aiheuttaneet ongelmat Palestiinassa.

Ensimmäiset terroristijärjestöt Palestiinan alueellaha olivat nämä:
irgun en.wikipedia.org
lehi en.wikipedia.org

Palestiinalaiset ovat kamppailleet tosin itsenäisyydestään aiemminkin
1834 en.wikipedia.org
1936 en.wikipedia.org

Palestiinalaisethan ovat suurimmaksi osaksi kanaanilaisten jälkeläisiä, eli Palestiinaahan kutsuttiin aiemmin Kanaaninmaaksi, jonne taannoin juutalaisten beduiiniheimo hyökkäsi, sotaisan jahve-jumalansa nimissä, kuten tiedämme.
en.wikipedia.org

Ja faktahan on sekin, että juutalaisia ovat joukkotuhonneet miljoonittain, yli 10 miljoonaa, kristityt, etenkin ääri-kristityt natsit ja saksalaiset kristityt muutenkin, jo 1000-luvullakin
en.wikipedia.org
inkvisitionkin uhreissa oli paljon juutalaisia.

Meille hlbt-ihmisillehän pahin uskontotaakka on ollut abrahamisista uskomuksista wanhimman uskomuksen, juutalaisuuden tooran sodoma&gomorra-vihapuheet meitä vastaan ... eivätkä juutalaiset ole vieläkään kyenneet niitä sieltä toorastaan siivoamaan ja siksi yhä ortodoksi-juutalaiset jopa puukottavat yhä selkään naisia, lesboja Pride-tapahtumassa Jerusalemissa. Valitettavasti.
Sekä ut:ssä että koraanissahan viitataan juutalaisten tooran sodoma-vihapuheisiin ja toistetaan niitä, valitettavasti.

Joten Tomppa, voisitko sanoa sille israelilais-juutalais-tutullesi että voisivatko juutalaiset viimein jo viisastua ja siivota sen tooransa kaikesta pahansuovasta toora-moskasta. Kiitos.
juutalais-uskomushan muuten oli alunpitäen monijumalainen, eli siellä lis naisiakin jumalain, joten sen monijumalaisuuden palauttaminen ei olisi yhtään pahitteeksi.
yksi jumala ja sen yksi valittu kansahan on ihan pahinta, mitä kenellekään on vonut suin surminkaan päähän pälkähtää.
Mutta ei niin pahaa ettei yhtä hyvääkin: juutalaiset eivät uskottele kuoleman jälkeiseen elämään laisinkaan, vaan heillä elämä päättyy iänkaikkisesti kuolemaan; eli toisin kuin antiikin egyptiläiset, kreikkalaiset ja roomalaiset, sekä noilta uskomuksensa juttuja napsineet kristinuskovaiset uskottelevat.

Kommenttia muokattu: 08.04.2017 klo 15:11
  human • 08.04.2017 14:53
Islamistisista naapurimaista tullaan bilettämään Israelin gaypaikkohin.....Israel on alueen ainoa paikka joissa myös kristityillä ja homoilla on oikeus elää! Islamivaltioissa homot heitetään joko katolta alas tahi kivitetään....Hesan kuplassa ei oikein tahdota ymmärtää ja uskoa tätä karua faktaa....Israelin vapautta osaavat arvostaa myös gaymuslimit. Helsingin suurmoskeijaa kannattavat homohörhöt ampuivat omaan jalkaansa.
  Tomppa (ei rekisteröitynyt) • 08.04.2017 15:34
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy