ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Transpoliittinen toimintaviikko 19.-25.3. - lauantaina mielenosoitus Helsingissä

Sami Mollgren • 21.03.2018 06:49 • 1 kommentti. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • KOTIMAA
Pinkkimusta Helsinki järjestää 19.-25.3. Transpoliittisen toimintaviikon teemalla miten selvitä transfobisessa maailmassa? Toimintaviikko sisältää päivittäin monenlaista ohjelmaa.

Lauantaina translain uudistamista vaativa mielenosoitus Helsingissä

Lauantai-iltapäivänä järjestetään Helsingissä mielenosoitus. Mielenosoittajat kokoontuvat lauantaina 24.3. kello 14 Kiasman edessä. Mielenosoituskutsussa todetaan, että sukupuolemme ja kehomme ovat meidän ja meille kuuluu itsemääräämisoikeus.

Vetoomus translain uudistamisesta luovutetaan hallitukselle perjantaiaamuna

Perjantaiaamuna 23.3. puolestaan Amnestyn Suomen osasto luovuttaa 347 865 henkilön allekirjoittaman vetoomuksen pääministerin valtiosihteeri Paula Lehtomäelle. Pääministeri Juha Sipilälle osoitettuun vetoomukseen pääviestinä on se, että Suomen nykyinen lainsäädäntö loukkaa transihmisten perustavanlaatuisia ihmisoikeuksia, ja vaaditaan translaki on uudistettava ihmisoikeuksia kunnioittavaksi. Tilaisuus alkaa valtioneuvostn linnan edustalla Senaatintorilla perjantaina kello 9. Senaatintorin halki on määrä levittää 70 metriä pitkä banderolli.Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Translaki onkin sitten pitkälti ainoa järkevä asia, jota tämä Pinkkimusta-anarkistiryhmä ajaa.

Kommenttia muokattu: 21.03.2018 klo 07:28
  Is • 21.03.2018 07:28
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy