ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Tom of Finlandin jalanjälkiä seurataan Tom of Finland Experience -kävelyillä

vaeltaja2006 • 07.04.2017 09:23 • 1 kommentti. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI

Tom kulki usein tämän Viktor Janssonin Taistelija- patsaan ohi matkalla kohti Kirsikkapuistoa.
Joka perjantai järjestetään Helsingissä kävelykierros, jossa kuljetaan Touko Laaksosen jalanjälkiä. Kierroksen järjestävät Happy Guide Helsinki, StopOver.fi ja Tom of Finland Foundation.

Touko eli suurimman osan elämäänsä Helsingissä. Kierroksella nähdään, missä Touko kulki ja kuullaan miksi Suomesta on tullut yksi maalman liberaaleimmista maista. Erityisesti Touko Laaksonen on noussut julkisuuteen nyt, kun Suomi täyttää 100 vuotta.

Kierros alkaa Hotelli Klaus K:sta, jossa aikoinaan toimi Sibelius-akatemia. Siellä nautitaan Tom-aiheinen drinkki ja kuunnellaan Tomin haastatteluita ja saadaan tietoa hänen elämänvaiheistaan. Kierros kestää 2,5 tuntia.

Kierros on englanninkielinen ja sen hinta on 45 euroa
www.tiketti.fi

- - - - -

Ranneliike.net on julkaissut oman Tom-kierroksen suomeksi. Se on tarkoitettu turistille, joka omatoimisesti haluaa kulkea Tomin suosimissa paikoissa. Sen laadinnassa on avustanut Tom of Finland -seura. Kierroksesta on englanninkielinen kokeiluversio.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
hyvä idea. mutta taitaa tolla hinnalla olla aika privaatti kierros (jolloin tietty hinta on ihan kohdallaan). jos hinta olisi 20 hujakoilla ilman drinkkiä, osallistujia olisi varmasti enemmän....... eli taidan vain kiertää ranneliikkeen reitin ja ottaa hyvän punkkupullon kainaloon....
  aikakallista (ei rekisteröitynyt) • 08.04.2017 13:58
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy