ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


vapaalla trendit matkakohteet ruoka- ja drinkkireseptit koti ja asuminen hyvinvointi ihonhoitovinkit
sateenkaaren värinen suomi -opas suomen homobaarit tapahtumakalenteri vapaa-aika & koti -keskustelu

Teneriffalla gay-clubin tanssilattia romahti, 40 loukkaantui

vaeltaja2006 • 27.11.2017 07:41 • 6 kommenttia. UUTISET: VAPAALLA
Butterfly Disco Clubilla Teneriffalla oli menossa drag-show, kun lattia romahti ja kymmenet discovieraat putosivat kerroksen alaspäin. Onnettomuus sattui sunnuntaina aamuyöstä klo 2.30.

Paikallisen Punaisen ristin mukaan 22 ihmistä kiidätettiin sairaalaan. Kaksi asiakasta loukkaantui pahasti, kuusi lievemmin ja lopuilla oli vain pieniä vammoja. Sunnuntain aikana selvisi, että näiden lisäksi 18 henkeä oli eri tavoin loukkaantuneita. He hakeutuivat itse tai ystävien avustamina sairaaloihin.

Monet diskovieraat olivat ulkomaalaisia. Loukkaantuneiden joukossa oli englantilaisia, romanialaisia, belgialaisia ja ranskalaisia. Suomalaisia ilmeisesti loukkaantuneiden joukossa ei ole.

Palokunta oli nopeasti paikalla. Pelastustyöt kestivät aamukuuteen.
Discon vieressä oleva ostoskeskus on ollut tilapäisesti kiinni. Diskolla on ollut voimassa oleva toimilupa. Samassa osoitteessa on ollut diskoja jo 44 vuotta. Rutiinitarkastukset on tehty. Viranomaisten mukaan onnettomuuden syynä tuskin on liian suuri yleisömäärä.Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Lainaus uutisesta: "Viranomaisten mukaan onnettomuuden syynä tuskin on liian suuri yleisömäärä."

Varusmiespalvelun ajalta muistan säännön, että siltaa ylitettäessä ei saanut marssia tahdissa. Suuren joukon rytmisen liikkeen vaikutusta ei ole yleensä ennakoitu rakenteita suunniteltaessa vaikkapa tavallisissa asuintaloissa.

Epäilyni Teneriffan disko-onnettomuuden aiheuttajasta on porukan tanssiminen samaan tahtiin rakennuksessa, jota ei oltu suunniteltu alkujaan tuohon tarkoitukseen.
  JuhaniV • 27.11.2017 08:34
Olin viime vuonna ko. discossa ja kyseinen 'ostoskeskus' oli kyllä kovin ränsistyneen näköinen ja oloinen. Lisäksi disco on kellarissa ja sen alapuolinen tila on jo samalla tasolla kuin vieressä vellova meri, joten meren tuoma kosteus ja toisaalta ulkoilman kuivuus haurastuttaa hyvänkin betonin vuosikymmenien saatossa ja ko. rakennus on varmasti rakennettu jo 60-luvulla. Ja tuskin silloin edes mitään teräsbetonia on käytetty, vaan halvalla vain kyhätty jotain kasaan.
   (ei rekisteröitynyt) • 27.11.2017 12:25
JuhaniV taisi osua naulankantaan.
  Roskakuski • 27.11.2017 16:02
"Butterfly Disco Clubilla Teneriffalla oli menossa drag-show, kun lattia romahti..."

Wow - tuon kun saisi katsoa videolta.
  1965 • 28.11.2017 11:55
Ehkä nimimerkin 1965 on syytä käydä ahkerammin seuraamassa dragshow-esityksiä, niin joskus saattaa käydä tuuri ja lattia romahtaa hänen altaan.
  Public eye • 28.11.2017 12:53
Noilla main taitaa sattua maanjäristyksiä aika-ajoin. Edellisten lisäksi tärinät ovat voineet heikentää rakenteita.
  smo • 29.11.2017 22:18
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
Katso myös nämä
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy