ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat linkit kaikki artikkelit

Sauli from Hyvinkaeae

JuhaniV • 17.02.2011 06:47 • päivitetty: 24.02.2011 16:36 • 8 kommenttia. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI
Muukin suomalaismedia alkaa iltapäivälehtien lisäksi kiinnostua Adam Lambertin ja Sauli Koskisen seurustelusuhteesta.

Hesarin NYT-liite on soitellut Sauli Koskisen isälle Suomen Hyvinkäälle. Isä parhaansa mukaan väisteli uteliasta toimittajaa.

www.hs.fi

21.2.2011
Ranskan Polynesiassa sijaitseva Bora Bora -saari on saanut vieraakseen maailmankuulut Sauli Koskisen ja Adam Lambertin. Pariskunnalla menee lujaa - vesiskooterilla.

Fanit arvailevat, josko Sauli käyttäisi Adamin shortseja vesiskooteriajelulla.

17.2.2011
Nyt se on sitten todennettu: megatähti Adam Lambert on vahvistanut haastattelussa olevansa seurustelusuhteessa. Hän ei kuitenkaan maininnut kumppaninsa nimeä. Kenellekään asioita hiukankaan seuraavalle ei ole jäänyt epäselväksi, että se on tietenkin Suomen Sauli Koskinen.

Pariskunta on nähty ostamassa yhdessä Kombucha-teetä.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Odotan minä hetkenä tahansa armikuusela-hysterian puhkeamista Suomessa. Meillähän on nyt superkuuluisa vävypoika Amerikasta.

Armi Kuusela on henkilö, joka voitti olympiavuonna 1952 Neiti Maailmankaikkeus -tittelin. Tapahtuma sekoitti pahemman kerran koko valtakunnan. Hänestä tuli suomalaisittain superjulkkis. Häntä kuskattiin maatalousnäyttelystä toiseen ihmisten töllisteltäväksi. Avioiduttuaan filippiiniläisen Hilarion kanssa, suosio sen kuin kasvoi lisää.

Kateellisena ja ihan kiusallani olisin toivonut Lambertin kiinnostuneen jostakin blondista suomalaisesta, jonka sukunimi olisi ollut vaikkapa Väätäinen. Olisi ollut kiinnostavaa seurata, kuinka skandimerkkejä käsitellään.

(Tosikoille varoitus: tämä on ironiaa.)
  JuhaniV • 17.02.2011 07:08
*Ironia on taitolaji, joka tosikotkin ymmärtävät. Armi Kuusela voitti maailman kauneimman naisen tittelin ensimmäisessä Miss Universum -kilpailussa (...joka on suomeksikin Miss Universum -kilpailu).

Kommenttia muokattu: 17.02.2011 klo 09:04
  SaintJudy • 17.02.2011 09:01
Niin, Väätäinen Köyliöstä tai Läyliäisistä olisi kyllä ällistyttänyt amerikkalaisia. -Entinen kansanedustaja Vähänäkki närkästyi Lontoossa, kun hänestä tuli Vahanakki.

Uusinta virolaislehden juttua ei löytynyt, mutta siellä "tiedettiin" jo aikaisemmin, että Adam oli löytänyt poikaystävän Suomesta:

www.elu24.ee
  Hannu, Tre (ei rekisteröitynyt) • 17.02.2011 09:57
Mielestäni Sauli teki BB:ssa parasta mahdollista vuosikausiin tehtyä positiivista homo-PR:ää, vaikka henkilökohtaisesti pidänkin koko BigBrother –touhuilua hömppänä.

Ihan sympaattisesti ja positiivisesti näyttää myös uutisoidun tuo poikien (mahdollinen) seurustelukin.

Toivottavasti poikien onni kestää ja kukoistaa pitkään kaikesta julkisuudesta huolimatta.

Julkkiksetkin ovat loppujen lopuksi aivan tavallisia ihmisiä, vaikka osa heistä (nykyään) saakin elantonsa vain olemalla esillä julkisuudessa.

Onnea matkaan Sauli ja Adam!
  Irokeesi • 17.02.2011 11:21
Myönteisesti Adam & Sauli -yhdistelmää on uutisoitu Suomen mediassa...

Hysteriasta puheenollen: Suomen Anonyymit Puolihöpöt Saubert Addiktit kokoontuvat netissä ja keskustelua sävyttää hyvä huumori: sapsa.foorumit.f
  binnainen (ei rekisteröitynyt) • 17.02.2011 12:16
Bora Bora on paras mahdollinen lomailupaikka. Sinne kannattaa jokaisen homppelin mennä. Asunnon lattian alla välkehtii merki kalineen ja siis ei ole ainakaan suomalaista talvea.

Mitä tulee Sauliin, niin pojasta on kehittynyt ihan melkein pätevä toimittaja. Se on paljon BB-touhujen jälkeen. Mutta miten käyt nyt BB N., se kun ei ole päässyt mukaan moisiin piireihin, vaikka varmaan tyrkkyä oli. Eukko on vaan joku miss pikkukylä!
  oscari • 21.02.2011 21:43
Erikoiista uutista siella. Taalla atlantin takana ei niista miehista olla kuultu mitaan. Eika kukaan tunne tai valita.
  Torontosta • 22.02.2011 02:52
Kyllä rapakontakunen viihdemediakin näyttää asian noteeraavan; riippuu varmaan mitä välineitä seuraa. Adam Lambert on ollut reilusti toista vuotta säännöllisesti esillä mediassa Atlantin molemmin puolin.
  smo • 22.02.2011 06:53
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2017 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy