ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
ilmiöitä homoseksuaalisuuden ympärillä pride ja vapautusliike pride-kalenteri tuki- ja neuvontapalvelu homoFAQ seksuaalisuus ja sukupuoli perheet kaappi linkit kaikki artikkelit

Rovaniemen Arctic Pride käynnistyy torstaina 1.3.

Sami Mollgren • 01.03.2018 07:28 UUTISET: PRIDE • KOTIMAA

Arctic Pride -tapahtuman kulkue Rovaniemellä maaliskuussa 2017 (kuva: Mikko Kivinen)
Rovaniemellä jo jokatalviseksi perinteeksi muodostunutta Arctic Pride -tapahtumaa vietetään 1.-4. maaliskuuta. Viikon huipennus on pride-kulkue lauantaina keskipäivällä.

Vuoden 2018 teemana on yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen.

- Arctic Pride on riemukas ja hyväntahtoinen kaiken kansan kulttuuritapahtuma, joka tuo esiin vähemmistökulttuureita ja herättää keskustelua seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen asemasta Lapissa, Suomessa sekä myös kansainvälisesti, kerrotaan tapahtuman verkkosivuilla.

Torstaina ohjelmassa on avantouintia, avajaistilaisuus ja liikuntateemaista ohjelmaa. Perjantaina on kylttityöpaja seuraavan päivän kulkuetta silmälläpitäen, tapaamisia ja klubi-ilta.

Lauantai 3.3. käynnistyy keskipäivällä pride-kulkueeseen kokoontumisella Kansalaistorilla eli Kaupungintalon aukiolla. Sieltä kulkue lähtee kello 12.30 Rovakatua ja Koskikatua kohti Lordin aukiota.

Lauantaina on ohjelmaa myös lapsille, lounas, kirjallisuustapahtuma, jääkiekkoa, etkoilua ja pääjuhla.

Sunnuntaina on vielä brunssitapahtuma ja sateenkaarihartaus.

Tapahtuman taustalla on Rovaniemen Seta. Arctic Pride on järjestetty Rovaniemellä vuodesta 2013 lähtien.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy