ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Poliisi ratsasi venäläisen homoparin asunnon

vaeltaja2006 • 27.01.2018 21:27 • 4 kommenttia. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT
Tänään lauantaina 27.1.2018 iltapäivällä poliisi on useiden lähteiden mukaan tehnyt kotietsinnän venäläisen homoparin Moskovan kotiin. Sähkö ja internet on katkaistu. Miehiä vastaan ollaan nostamassa syytettä järjestysrikoksesta eli ainakin asiakirjojen tarkoituksellisesta turmelemisesta.


Venäläiset hlbtiq-järjestöt jo perjantaina varoittelivat turhasta iloitsemisesta. Passin merkinnät eivät todennäköisesti anna miehille mitään avioliiton oikeuksia.

Homojen ja Suomen lainsäädännön arvostelija kansanedustaja Vitali Milonov ilmoitti heti tekevänsä lakimuutosehdotuksen, jolla kielletään ulkomailla solmitut homoavioliitot.

Ennen kotietsintäuutisia miehille oli tullut runsaasti uhkailuja. Passit ovat yhä miesten hallussa ja poliisi on etsinyt niitä mm. toisen miehen vanhempien asunnosta.


Uutisen taustaa:
Tanskassa avioliiton solmineet venäläismiehet onnistuivat saamaan passeihinsa virallisen merkinnän uudesta siviilisäädystään, laissa olevan "porsaanreiän" ansiosta. Tiedon levittyä viranomaiset kuitenkin ryhtyivät toimiin virallistamisen mitätöimiseksi.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
"Sähkö ja internet on katkaistu."
Wow! Mitähän Suomessa pitäisi tehdä, että poliisi katsaisisi jonkun kämpästä sähköt? Varmaan edes piiritystilanteessa ei niin tehtäisi, ainakaan ensivaiheessa, mutta Venäjällä riittää, että virallistaa rakkautensa!!!!
   (ei rekisteröitynyt) • 28.01.2018 13:55
Tämä pari näyttää olevan valtion turvallisuudelle uhka samoin kuin kaikki toisinajattelijat jotka venäläisen perinteen tapaan passitetaan lukkojen taakse :-) Jossain vaiheessa kuitenkin kansalla tulee menemään kuppi nurin ja Putin tulee kokemaan tsaarin kohtalon. Toinen kysymys on että kuka tulee tilalle, sillä Putin on luonut ympärilleen poliittisen autiomaan.
  Historioitsija (ei rekisteröitynyt) • 28.01.2018 15:22
Jaa-a, Homojen ja Suomen lainsäädännön arvostelija kansanedustaja, ortodoksi-kristitty pappi Vitali Milonov taas rynnisti harrastamaan uskontonsa lähimmäisenrakkaudettomuutta. Oliko jollekin yllätys.

Mihin muuten se taannoinen ?Kreml-musagayclubi Helsingissä jäi, vai onko niitä vielä?

Kommenttia muokattu: 28.01.2018 klo 23:50
  human • 28.01.2018 23:46
human, tarkoitatko KGB:tä? Karaoke Gay Bar oli kirjaimien takana ja "Kruunuhaassa sateenkaaren pää" auetessa 2012. Itse kävin kerran 2013 talvella ja poke ystävällisesti kertoi, että baarissa oli vain 1 asiakas, joten jäi se sitten tsekkaamatta. Homot eivät sinne löytäneet. Baari näyttää olevan vielä pystyssä, muttei mitenkään sateenkaarilippuja liehuta enää.
   (ei rekisteröitynyt) • 29.01.2018 12:47
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy