ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Pietarissa pidätettiin vappumarssille osallistuneita hlbti-mielenosoittajia

vaeltaja2006 • 01.05.2017 17:13 • 1 kommentti. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA
Poliisi lopetti mielenilmauksen, jonka aiheena olivat Tsetsenian homovainot ja homojen pidätykset. Hlbtiq-mielenosoittajat olivat osana suurta oppositioryhmien vappumielenosoitusta.

Lehtiuutisten mukaan noin kymmenen mielenosoittajaa pidätettiin, koska he osoittivat solidaarisuuttaan Tsetseniassa pidätettyjen homojen puolesta. Mielenosoittajat olivat kietoutuneet Tsetsnian lippuihin ja sateenkaarilippuihin ja he makasivat maassa. Kasvoille oli levitetty verenpunaista väriä. Kaikki vietiin busseihin ja edelleen poliisipiireihin.

Hetkeä aikaisemmin oli pidätetty Tsetseniasta paenneita auttaneen LGBT-Networkin jäseniä, mm. ihmisoikeusaktiivi Igor Koschetkov, joka koordinoi Tsetseniasta paenneiden homojen avustustyötä. Joku ihmisoikeusaktiivi oli huutanut: "Kadyrov Haagiin”. Siellä istuu kansainvälinen rikostuomioistuin.

Myös viime vuonna vappukulkueen aikana pidätettiin hlbtiq-aktiiveja. Heidät päästetään vapaaksi muutaman tunnin kuluessa. Vuonna 2015 kulkueen sateenkaariblokissa oli yli 600 osanottajaa.

(queer.de)


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Venäjä on fasistinen valtaan epätoivoisesti takertuvan diktaattorin johtama kehitysmaadiktatuuri eikä mitään muuta.

Mielestäni kaikki HLBT-pakolaiset pitäisi ottaa Venäjältä automaattisesti vastaan, mutta muuten rakentaa koko itärajan pituinen vahva muuri ja pistää tykistö ja Puolustusvoimat rajalle huolehtimaan että HLBT-pakolaisten lisäksi mitään muuta ei pääse rajan paremmalle puolelle.

Meno tulee tästä vielä pahenemaan kun diktaattori Vladolf Putlerin aika alkaa lähenemään loppuaan ja kehitysmaa-Venäjää odottaa massiivinen hajoaminen pieniksi vihamielisiksi valtioiksi sekä mahdollisten veristen sotien sarja. Ennustan samanlaista kehitystä kuin Jugoslaviassa, slaavilaisten venäläisten näytellessä serbisortajien osaa.

Kommenttia muokattu: 02.05.2017 klo 14:28
  ._. • 02.05.2017 14:27
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy