ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
linkit kaikki artikkelit

Pietarin jyrkkä linja uhkaa Madonnaa lain kouralla, jos hän ottaa esille homoteemoja Pietarissa

jnsto • 24.03.2012 15:01 • 2 kommenttia. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT
HLBT-piireistä on toivottu Madonnan peruuttavan elokuisen konserttinsa Pietarissa uusien syrjintähenkisten lakien takia. Taiteilija on kuitenkin ilmoittanut, ettei aio perua, vaan käyttää esiintymisiään myös tasa-arvon edistämiseen. Tilanteesta kertoi xtra.ca

Pietarin kunnallispäättäjien suunnalla pidetään mahdollisena, että Madonna joutuisi oikeudellisesti vastuuseen, jos hän nostaa HLBT-aihepiiriä esille konserteissaan. - Menen Pietariin kannustamaan homoja ja antamaan innostusta kaikille sorretuille, sanoo Madonna.

Liput konsertteihin maksavat noin 70 ja 400 euron välillä. Peruuttaminen olisi ilmeisesti taloudellisestikin vaikea ratkaisu.

Pietarissa HLBT-piireissä on kahta mieltä. Toiset haluisivat protestoida Madonnan konsertteja vastaan, toiset osallistua.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Kiihkouskovainen ortodoksi Vitali Milonov on Pietarin homovihalain laatija ja alullepanija. Milonov uhkaa rankaista Madonnaa ja konsertin järjestäjiä ”homopropagandan levittämisestä alaikäisten keskuuteen”, mikäli Madonna pitää lupauksensa ja puhuu konsertissaan Pietarin homovihalaista tai jokin järjestäjistä rikkoo lakia. Milonov lupaa itse valvoa konsertin ”moraalista sisältöä”.

Milonov vakuutti, että homovihalaki ”turvaa moraalin ja suojelee lapsiamme viheliäisyydeltä/moraalittomuudelta”.

en.gazeta.ru
  hks • 24.03.2012 16:04
Any promotion is good promotion - voisi kyynisesti sanoa. Hyvä, että Madonnakin heräsi, julkisuus toimii puolin-jos-toisin.
  SaintJudy • 24.03.2012 18:09
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2017 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy