ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
harrastukset hyvinvointi olympialaiset 2014 HLBTI-kisat linkit kaikki artikkelit

Olympiamitalisti Gus Kenworthy kaapista

Sami Mollgren • 23.10.2015 07:17 • 2 kommenttia. UUTISET: URHEILU • ULKOMAAT

Kuvakaappaus Twitteristä
Hopeaa Sotšin talviolympialaisissa vapaahiihdossa voittanut Gus Kenworthy tuli kaapista ESPN:n haastattelussa.

Coloradolainen nyt 24-vuotias Kenworthy twiittasi ensin sanonnan "Tänään on loppuelämäni ensimmäinen päivä" ja myöhemmin "Olen homo" viitaten ESPN:n haastatteluun. Sittemmin hän purki tuntojaan Twitterissä ja kiitti saamastaan tuesta - sekä totesi saaneensa muutakin huomiota.

- Huolimatta sadoista kosijoista netissä, ensimmäinen (ja ainoa) kukkia lähettänyt on äitini #imaloser, twiittasi Kenworthy.

Kenworthy kertoi haastattelussa tienneensä homoseksuaalisuudestaan 5-vuotiaasta lukien. Perheelleen hän kertoi asiasta pari vuotta sitten. Haastattelussa hän arvelee, että voi vihdoin olla oma itsensä.

Sotšissa voittamaansa hopeamitaliin hän ei ollut aivan tyytyväinen. Hän kertoo, ettei halunnut tulla kaapista hopeamitalistina, vaan maailman parhaana New school -laskettelijana.

Olympialaisten yhteydessä hänen pelastamansa viisi kulkukoiraa nostivat hänen olympiamenestyksen lisäksi julkisuuden valokeilaan kotimaassa ja varsinkin sosiaalisessa mediassa.

Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Uutisessa taitaa olla hieman terminologia-epätarkuutta, sillä tuo hänen Slopestyle-laji on yksi vapaahiihtolajeista, joissa mm. kumparelasku toisena vastaavana ( https://fi.wikipedia.org/wiki/Freestylehiihto ) ja joka on taitolaskettelulaji, eikä niinkään hiihtämistä.

Usan voitto Sotsissahan tuossa oli tyrmäävä, silä jenkit ottivat kolmoisvoiton
http://www.olympic.org/freestyle-skiing-slopestyle-men
http://www.olympic.org/Assets/MediaPlayer/Photos/2014/Sochi/Freestyle_skiing/13_02_14_Freestyle_skiig_slopestyle_men_05_hd.jpg
http://www.olympic.org/Assets/MediaPlayer/Photos/2014/Sochi/Freestyle_skiing/13_02_14_Freestyle_skiig_slopestyle_men_09_hd.jpg

Kisahan oli jenkkien ja norjalaisten kamppailua, eivätkä venäläiset kyenneet kisaamaan mukaan.
Gus Kenworthy epäonnistui hieman ekan laskunsa lopussa, mutta hoiti kakkos-laskun kunnialla ja mitaleille hopealle asti


- - -

Urheilukuume alkaa olla taas nousussa, kun Rion kesäkisat lähestyvät.
Homo-Rakas Tom Daleykin, brittien uimahyppy-huippu, julkaisi komean kalenterin ensi vuodelle http://www.pride.com/sites/pride.com/files/calendar6.jpg


Meilläkin voisi Ari-Pekka Liukkonen - tai kisatukijoukkonsa - julkaista VesiPeto-kalenterin.

Kommenttia muokattu: 25.10.2015 klo 15:34
  human • 25.10.2015 15:02
"terminologia-epätarkuutta"

Kuins nyt noin, Human? :-D
  xxx (ei rekisteröitynyt) • 27.10.2015 16:51
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy