ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Olympiamitalin voittanut taitoluistelija Adam Rippon esittelee suomalaisen poikaystävänsä


Adam Rippon julkaisi kuvan itsestään ja poikaystävästään maanantaina Instagramissa (kuvakaappaus Instagramista)
Taitoluistelija Adam Rippon kertoo seurustelevansa suomalaisen miehen kanssa.

Rippon ja Jussi-Pekka Kajaala esiintyvät Instagramissa maanantaina julkaistussa kuvassa paidatta Los Angelesin Runyon Canyonilla. Ensikontaktin kerrotaan tapahtuneen syksyllä Tinder-sovelluksessa, mutta parina miehet ovat olleet vasta viikon päivät.

Lehtitietojen mukaan työt pitävät Kajaalan Suomessa, jossa hän työskentelee kiinteistönvälittäjänä.

Ripponilla on Instagramissa yli 758 000 seuraajaa.

Good boys Finnish ???????? first

Henkilön Adam Rippon (@adaripp) jakama julkaisuMaaliskuussa Rippon kertoi People-julkaisulle eronneensa aiemmasta pitkäaikaisesta poikaystävästään viime kesänä.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy