ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


ooppera tv & radio suomen kansallisooppera savonlinnan oopperajuhlat kirjallisuuden helmet cd:t ja dvd:t oopperalaulajia oopperajuhlat konserttiarvostelut ooppera-arvostelut historiaa kirjoja linkkejä arkisto viihde ja kulttuuri

Mezzosopraano Joyce DiDonato konsertoi Musiikkitalossa 26.11.2016

Hank • 01.02.2016 12:47 OOPPERA
Huippusolistit Musiikkitalossa on sarja konsertteja, joissa Helsingin Barokkiorkesteri tuo suomalaisyleisön eteen kansainvälisen ooppera- ja barokkitaivaan supertähtiä. Nämä laulajat luovat huikeaa uraa Euroopassa ja muualla maailmassa, mutta eivät aiemmin ole esiintyneet Suomessa. Jokainen näistä konserteista on kautensa Tapaus!

Huippusolistit-sarjan avauskonsertissa 15.11. suomalaisyleisölle esittäytyi rakettimaista nousua oopperataivaan kirkkaimpaan tähdistöön tekevä nuori kontratenori Valer Sabadus. Tätä huikeaäänistä barokkioopperoiden sankaria ylistetään täydellisen pakottomasta, loisteliaasta ja elegantista laulutaiteestaan. Sabadus häkellyttää soljuvalla, briljantilla ja huippukorkealla, sopraanomaisella äänellään.

Seuraavat Huippusolisti-konsertit:
Tenori Werner Güra 10.5.2016 (liput myynnissä)Mezzosopraano Joyce DiDonato 26.11.2016 (liput myynnissä)
Joyce DiDonato saapuu Musiikkitaloon Il Pomo d?Oro -orkesterin kanssa! Valovoimainen mezzosopraano tulkitsee voimakkaita barokkiaarioita johdattaen kuulijan sodan ja rauhan, dissonanssin ja harmonian teemoihin.

Monteverdi, Purcell, Händel, Leo, Jommelli

Joyce DiDonato, mezzosopraano
Il Pomo d?Oro -barokkiorkesteri (Italia)
johtaa Maxim Emelyanychev


Katso myös nämä
 
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy