ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Meijeriyhtiö esittelee mainoskampanjassaan neliapilaperheen

Sami Mollgren • 06.10.2017 18:40 • 1 kommentti. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI • KOTIMAA
Arla esittelee Luonto+ -tuotteidensa kampanjasivun Luonnollista-minidokumenttisarjassa tarinoita suomalaisesta elämästä. Yhdessä niistä pääosassa ovat 3-vuotias Sisu sekä tämän isät Kalle ja Sami. Helsingissä asuvien Isien lisäksi Sisulla on kaksi äitiä Vantaalla, joista toinen nähdään mukana dokumentissa. Sisulla on myös useita isovanhempia, jotka kaikki ovat mukana hänen elämässään.

Aloite perhejärjestelystä tuli alkuaan äideiltä, mutta perheen toteutumiseen meni aikaa vuosia.
- Ne ihmiset, jotka on meidän ystäviä ja on meidän elämässä mukana, niin heille tämä on täysin normaali perhejärjestely – siinä missä mikä tahansa muukin, kertoo Sami.

Arlan Facebook-sivulla on joitain kommentteja, joissa perheen esiinnostoon suhtaudutaan kielteisesti. Arla kuitenkin perustelee esiinnostamista "On luonnollista rakastaa." -jaksossa sillä, että tarinassa esiintyjät ovat tuotteiden käyttäjiä.

- Mainonnalla pyritään aina vaikuttamaan ihmisten mielikuviin ja asenteisiin. Vaikka olemme yritys, toimimme ja elämme arkeamme samassa yhteiskunnassa kuin muutkin. Sen takia halusimme pelkän tuotteen myymisen sijaan nostaa minidokumenttisarjassa esiin aiheita, jotka koskettavat monia meistä, todetaan Arlan kommentissa.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Hienoa Arla, että elätte tätä päivää, kaikki kunnioitus asenteellenne.
  Anton (ei rekisteröitynyt) • 07.10.2017 14:25
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy