ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
ilmiöitä homoseksuaalisuuden ympärillä pride ja vapautusliike pride-kalenteri tuki- ja neuvontapalvelu homoFAQ seksuaalisuus ja sukupuoli perheet kaappi linkit kaikki artikkelit

Lauantain 12.8. pride-paikkakunnat: Lahti ja Uusikaarlepyy

Sami Mollgren • 12.08.2017 08:30 UUTISET: PRIDE • KOTIMAA
Lauantaina 12.8. järjestetään pride-kulkueet Päijät-Hämeessä Lahdessa ja Pohjanmaalla Uudessakaarlepyyssä.

Järjestyksessään kolmas Lahti Pride alkoi maanantaina 7. elokuuta, ja lauantaina tapahtuma huipentuu pride-kulkueeseen. Kulkue alkaa järjestäytyä kello 13.30 pääkirjaston puistoalueelle, josta kulkue lähtee kello 14.30 etenemään keskustan läpi Saimaankatua, Aleksanterinkatua ja Jalkarannantietä pitkin Pikku-Vesijärven rantaan, jossa järjestetään Puistopiknik.

Uudessakaarlepyyssä puolestaan pride järjestetään ensimmäistä kertaa. Pääasiassa ruotsinkielinen Nykarleby Pride 2017 on tiiviisti yhden päivän mittainen. Pride-kulkue käynnistyy kello 13 Juthbackasta, josta se etenee Juuttaantietä torille, kiertää kirkon ja matkaa samaa, noin puolentoista kilometrin mittaista reittiä takaisin.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2017 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy