ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
ilmiöitä homoseksuaalisuuden ympärillä pride ja vapautusliike pride-kalenteri tuki- ja neuvontapalvelu homoFAQ seksuaalisuus ja sukupuoli perheet kaappi linkit kaikki artikkelit

Lahti Pride 2017 käynnistyy maanantaina

Sami Mollgren • 07.08.2017 10:07 UUTISET: PRIDE • KOTIMAA

Lahti Pride -kulkueen kärki kesällä 2016.
Päijät-Hämeen maakuntakeskuksen Lahden pride-viikko käynnistyy maanantaina 7. elokuuta ja tapahtuman on määrä kestää sunnuntaihin 13.8. asti. Lauantaina järjestyksessään kaupungin kolmas pride-tapahtuma huipentuu pride-kulkueeseen ja puistotapahtumaan.

Lahti Pride -tapahtumaviikon järjestää Lahden Seta.

Viikon varrella on erilaisia ryhmätapaamisia, seminaareja ja viihteellisempääkin ohjelmaa. Ohjelma on kokonaisuudessaan Lahti Pride -tapahtuman verkkosivuilla.

Lauantaina 12. elokuuta pride-kulkue järjestäytyy Lahden pääkirjastolla kello 13.30 alkaen ja lähtee liikkeelle kello 14.30. Pääkirjastolta kulkue etenee keskustan läpi Saimaankatua, Aleksanterinkatua ja Jalkarannantietä pitkin Pikku-Vesijärven rantaan, jossa järjestetään Puistopiknik.

Lahdessakin pride-viikko näkyy kaupungilla yksityiskohtina aiempaa laajemmin. Tapahtumaa tukemaan on lähtenyt muitakin toimijoita. Etelä-Suomen Sanomille Lahden Setan puheenjohtaja Janne Siltanen kertoo, että esimerkiksi Sokoksen ja Prisman kahvioihin tulee Pride-viikolle sateenkaarileivos.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy