ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Kreml kiistää jälleen homojen vainon Tsetseniassa

Torstaina 20.4. Kremlin tiedottaja Dimitri Peskov jälleen kiisti, että Tsetseniassa olisi käynnissä homovaino. Uutistoimisto AFP:n mukaan Peskov sanoi, että kaikki tiedot ovat epämääräisiä ja anonyymejä.

AFP julkaisi ensi kerran alueelta paenneiden silminnäkijäkuvauksia. Heidän kertomuksensa ovat samanlaisia, joita on ollut esim. ranneliike.netissä.

Saksassa homojärjestö LSVD on vaatinut Merkeliä aktivoitumaan tässä asiassa. Merkeliä vaaditaan painostamaan Kremlin ja Groznyn poliitikkoja, jotta Tsetsenian homojen ihmisoikeudet turvattaisiin. Saksa on kuitenkin vahva vaikuttaja EU-alueella.

derstandard.at

Itävallassa vihreä parlamentaarikko Ewa Dziedzic vaatii ulkominister Sebastian Kurzilta, että Itävalta ottaisi pakolaisiksi Tsetsenian vainottuja homoja. Huomiseksi on Wieniin suunniteltu suuri sateenkaarimarssi Tsetsenian tilanteen takia.

Euroopan neuvosto tuomitsee Novaja Gazeta -lehteen mahdollisesti kohdistuvat rangaistusiskut. Euroopan neuvosto kritisoi, että maalliset ja uskonnolliset johtajat Tsetseniassa uhkailevat journalisteja. (Deutschlandfunk)

Suomessa on Setan antaman tiedon mukaan kerätty 5 800 euroa Tsetsenian pakolaisten hyväksi. Mielenosoitus Venäjän suurlähetystöllä on tiistaina 25.4.2017 klo 17. Paikka on Silja Linen Tukholman laivojen terminaalin vieressä, osoite Tehtaankatu 1


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy