ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Kenialaisviranomainen: Urosleijonien välisen parittelun syynä homoturisteilta saadut vaikutteet tai paholaishenget

Sami Mollgren • 05.11.2017 08:10 • 9 kommenttia. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT

Tohtori Ezekiel Mutua on ilmaissut Twitterissäkin huolensa leijonien lajin säilymisestä, jos homoseksuaalinen käyttäytyminen leviää eläinten keskuudessa.
Keniassa kansallispuistossa otetut kuvat urosleijonien parittelusta on hermostuttanut maan television ja elokuvien ennakkotarkastuksesta vastaavan viranomaisen. Kenian elokuvaluokittelukomiteaa (KFCB) johtava tohtori Ezekiel Mutua syyttää leijonien käytöksestä kansallispuistossa vierailevia homomiehiä.

Luontokuvaaja Paul Goldstein valokuvasi Kenian Maasai Maran luonnonsuojelualueella kahta urosleijonaa, jotka ovat selvästi kiintyneitä toisiinsa. Ne hieroivat kuonojaan vastakkain, ja myös eläinten parittelusta on valokuvia.

Goldstein kertoo, että tyypillisesti leijonien parittelu on nopea toimenpide, joka kestää lähinnä sekunteja, ja aktin jälkeen naaras ja uros tyypillisesti vetäytyvät toistensa luota nopeasti ja käyttäytyvät toisiaan kohden aggressiivisesti. Kuvatun kahden urosleijonan kohdalla toimenpide kuitenkin kesti toista minuuttia, eivätkä nämä lähteneet omille teilleen. Leijonien keskuudessa tiedetään tavattavan homoseksuaalisuutta, ja se on yleisempää urosten kuin naaraiden keskuudessa.

Kuvia suhteellisen harvinaisesta tapauksesta julkaistiin monien tiedotusvälineiden verkkosivuilla, ja kuvat ovat levinneet kansainvälisesti laajalle.

Kansainvälisen huomion myötä leijonien toiminta on saanut kuvafilmien ennakkosensuuriasioista vastaavan Mutuan vaatimaan, että urosleijonat on erotettava toisistaan, ja että on tutkittava, miksi leijonat käyttäytyvät nähdyllä tavalla.

Nairobi News -lehdelle Mutua sanoo, että eläinten seksin tarkoitus on lisääntyminen. Hän mielestään koko leijonien laji voidaan olla menettämässä tällaisen myötä, sillä kaksi urosleijonaa ei voi lisääntyä keskenään.

The Daily Mail kertoo Mutuan syyttävän kansallispuistossa vierailevia "pahasti käyttäytyneitä" homomiehiä, joiden toiminnan näkemisen hän uskoo vaikuttaneen eläinten käytökseen. Vaihtoehtoisesti hän arvioi ihmisiä riivaavien paholaishenkien siirtyneen eläimiinkin.

- Ehkäpä ne ovat kopioineet sen jostain tai sitten se on demonista, arvioi Mutua.

Omaan toimialaansa liittyviä elokuvia hän ei asiasta syytä, vaan toteaa, että nämä eläimet eivät katsele elokuvia.Mutua on kieltänyt sellaisten elokuvien ja televisiosarjojen esittämisen Keniassa, joissa hän katsoo mainostettavan homoseksuaalisuutta. Keniassa miesten välisinen sukupuolisuhde voi johtaa jopa 14 vuoden vankeusrangaistukseen.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Ehkä kyseessä onkin transkoiras joka on saanut vain harjasiirrännäisen mutta jota ei ole vielä pakkostrerilisoitu. Niinpä tuo 'koiras' saattaakin tohtori Mutuan iloiseksi yllätykseksi synnyttää ja laji säilyy :-P

Kaikenlaisia tohtoreita sitä onkin. Edes tohtoritasoinen koulutus ei näköjään ole tae kyvystä erottaa poppamiestieteet ja tutkimukseen pohjautuvat tieteet toisistaan.
   (ei rekisteröitynyt) • 05.11.2017 12:27
[sarcasm]
Vau. Uskovaisuus ja älykkyys näyttävät selvästi kulkevan käsi kädessä. Tässä oikein mainio todiste siitä. Hallelujaa.
[/sarcasm]
  ._. • 06.11.2017 06:15
Afrikasta valuu koko ajan jengiä EU-alueelle. Koko maanosa on enempi vähempi taikauskoista ja patavanhoillista jengiä. Ei ne niistä omista uskomuksistaan luovu.
  Kolmoisritti • 06.11.2017 23:49
EU-alueelle tulijat ovat usein lähteneet liikkeelle sen enempi vähempi taikauskoisen ja patavanhoillisen jengin olemassaolon vuoksi, päästäkseen eroon siitä.
  smo • 07.11.2017 07:11
Kolmoisritti, kysymys sinulle: kuulutko kirkkoon, luterilaiseen taikka muuhun?
  JuhaniV • 07.11.2017 10:19
"Kaikenlaisia tohtoreita sitä onkin"
Härmän ulkopolitiikassa hääräilee valtiotieteiden maisteri, Soini.
Ja vähän aikaa sitten hallituksessa huruili lääketieteen lisensiaatti Räsänen.
Kyllä Afriikka on jo siellä ihan omasta takaa.
Toivotaan vaan, ettei porot lopu.
:-)
  JETT (ei rekisteröitynyt) • 07.11.2017 21:05
Eiköhän ihan joka maassa ole omat "soininsa" ja "räsäsensä". Kun seilaa irti yhteiskunnasta, niin jäävät tietysti tunnistamatta. Tällä hetkellä muuten Suomessa taitaa tuon oman "afriikan" listan kärkipaikalla olla Laura Huhtasaari, evoluutioteoriaa ihan mahdottomana pitävä perussuomalaisten presidenttiehdokas.

Noin yleisesti akateeminen tutkinto ei ole tae yhtään mistään.
  smo • 07.11.2017 21:34
Antaakohan Suomen ulkoministeriö rahoitustukea tuonne Keniaankin lähetystyötä tekeville homofobisille lahkolaislähetystyöjärjestöille yhä, kuen on ainakin aiemmin antanut. Soininhan intresseissä ei ainakaan moista ole torpata.
  human • 08.11.2017 03:31
Ilmiselvästihän nuo urosjellonat lähettivät onnitteluterveiset 100v Suomelle - ihan kuin kaksi vaakuna-jellonaa naatiskelemassa.

Harmi ettei meillä ole tarjota niille lämpimiä turvapaikka-oltavia.
  human • 08.11.2017 03:34
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy