ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
harrastukset hyvinvointi olympialaiset 2014 HLBTI-kisat linkit kaikki artikkelit

Kaksi olympiamitalia avoimesti homoille taitoluistelijoille

Sami Mollgren • 13.02.2018 16:17 • 1 kommentti. UUTISET: URHEILU
Kanadalainen taitoluistelija Eric Radford voitti kultaa pariluistelussa Meagan Duhamelin kanssa ja taitoluistelija Adam Rippon (USA) voitti yksinluistelussa pronssia Pyeongchangin talviolympialaisissa tiistaina.

Pronssia voittanut Rippon totesi Daily Mail -julkaisulle, ettei ole menossa Valkoiseen taloon, vaikka saisikin kutsun. Hän kertoo sen sijaan haluavansa tehdä jotain auttaakseen yhteisöään. Yleensä olympialaisissa menestyneet urheilijat ovat saaneet vierailukutsun Valkoiseen taloon. Rippon kertoi BBC:lle, ettei koe olevansa tervetullut Valkoiseen taloon seksuaalisen suuntautuneisuutensa vuoksi.

Rippon ja USA:n joukkueen toinen avoimesti homo urheilija, freestylehiihtäjä Gus Kenworthy ovat kritisoineet Yhdysvaltain varapresidentti Mike Penceä, joka on edustamassa valtiojohtoa olympialaisissa Etelä-Koreassa. Rippon on todennut, ettei halua urheilusuoritustensa alla tavata homoja sairaana pitävää Penceä. Aiemmin Pence on ilmaissut tukevansa ns. eheytyshoitoja, mutta sittemmin pyörtänyt puheitaan.

Radford kertoi homoseksuaalisuudestaan joulukuussa 2014, Kenworthy ja Rippon puolestaan vuonna 2015.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Korjaus: taitoluistelussa on takana vasta joukkuekilpailu, jossa nuo mainitut mitalit jaettiin. Pariluistelu on tänään ja huomenna, perjantaina miesten lyhyt ohjelma ja lauantaina vapaaohjelma. Molempia herroja voi siis vielä katsella. En nähnyt Ripponin suoritusta mutta pari Duhamel-Redford on oma suosikkini.
  Geschwitz • 14.02.2018 15:44
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy