ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Jersey hyväksyi samaa sukupuolta olevien avioliitot

Sami Mollgren • 09.02.2018 14:32 UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT
Britti-imperiumiin kuuluvan Jerseyn edustajainhuone on hyväksynyt samaa sukupuolta olevien avioliitot äänin 42-1.

Lakimuutos vaatii vielä kuninkaallisen toimielimen hyväksynnän. Arvioiden mukaan ensimmäisiä samaa sukupuolta olevien avioliittoja solmitaan toukokuussa 2018.

Edustajainhuone torjui äänin 40-5 lakiin ajetun pykälän, joka olisi sallinut liikkeenharjoittajien kieltäytymisen palvelemasta samaa sukupuolta olevia pareja uskonnollisin perustein.

Englannin kanaalissa sijaitsevassa itsenäisessä Britti-imperiumiin kuuluvassa kruununsiirtomaassa on noin 100 000 asukasta. Jersey on yksi maailman suosituimmista veroparatiiseista.

Samanlaisella statuksella imperiumiin kuuluva Mansaari salli samaa sukupuolta olevien avioliitot keväällä 2016.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy