ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Iloiset miehet: Tom of Finland -tribuuttinäyttely Kaarinassa

Sami Mollgren • 31.01.2018 13:25 UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI • KOTIMAA

Teemu Keisteri: Ukkeli sailor, Ukkeli day ja Ukkeli night
Kaarinassa kevään ajan auki olevassa Iloiset miehet -näyttelyssä on esillä Tom of Finland -taiteen peruselementeistä ammentavia töitä. Taiteilija Touko Laaksosen (1920-1991) töille kunniaa tekevä näyttely jatkuu 8. toukokuuta asti.

Näyttelyn järjestäjien tiedotteessa kerrotaan, että tribuuttinäyttelyyn kutsutut taiteilijat tuovat esille näkemyksensä Tom of Finland -taiteesta yhdeistelemällä uudella tavalla sen peruselementtejä ja tunnelmaa, kuitenkin jokainen omilla persoonallisilla tyyleillään. Työt ovat myynnissä.

Näyttelyn taiteilijat ovat Mari Kasurinen, Teemu Keisteri, Ossi Pirkonen, Aapo Rapi, Joonas Rinta-Kanto, Antti Silvekoski, Tea Tauriainen, Petteri Tikkanen ja Mikko Väyrynen. He ovat taustaltaan kuvittajia, sarjakuvapiirtäjiä ja kuvataiteilijoita. Näyttelyn on kuratoinut Solja Järvenpää.

- Tom of Finland ei ole ainoastaan erotiikkaa vaan myös iloisuutta, kauneudesta nauttimista ja nautintoa. Näyttelyn taiteilijat ovat onnistuneet täydellisesti tuomaan tätä omiin töihinsä, todetaan tiedotteessa.

Kaarina-talo sijaitsee osoitteessa Lautakunnankatu 1, Kaarina. Näyttelyssä voi vierailla maanantaista perjantaihin kello 9-19 ja lauantaisin 10-15.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy