ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Homo prinssi tietokonepelin päähahmona

Sami Mollgren • 25.01.2018 12:40 UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI • KOTIMAA
Your Royal Gayness on annettu nimeksi torstaina julkaistavalle videopelille, jossa seikkailee homo prinssi. Asiasta kertoo Kouvolan Sanomat, joka esittelee pelin pääsuunnittelijan, pelisuunnittelua opiskelevan Salli Loikkasen.

Hän kertoo lehdelle haluavansa suunnitella pelejä, joilla on merkitystä. Loikkanen, 22, kertoo kuuluvansa itse seksuaalivähemmistöön, ja tässä pelissä sukupuoleen ja seksuaalisuueen liittyviä asioita käsitellään huumorilla. Käyttäjän valinnat vaikuttavat tarinan kulkuun: jos pelaaja on säätänyt seksuaalivähemmistöjen tilannetta valtakunnassa helpottavia lakeja, voi tämä tulla pelin lopussa kaapista.

Kouvolan Sanomat kertoo, että Loikkasen lisäksi suunnittelutyössä on ollut mukana viisi muuta pelisuunnittelun opiskelijaa Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulusta Kouvolasta.

Pelin noin 10 000 euron budjetista yli puolet koottiin joukkorahoituksella. Tämän lisäksi projekti on saanut avustuksen ja Loikkanen on sijoitanut myös omaia rahojaan siihen.


Pelin on julkaissut Loikkasen vuoden 2017 alussa perustama Lizard Hazard Games. Windowsissa, Mac-laitteissa sekä Linuxissa pyörivää peliä myydään nettikaupoissa.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy