ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko linkit kaikki artikkelit

Hlbti-vähemmistöihin kuuluvien kehitysvammaisten ja autismin kirjon henkilöiden kohtauspaikka Helsingissä

Sami Mollgren • 02.05.2017 07:22 UUTISET: YLEISET • KOTIMAA
Helsingin Alppiharjussa kuukausittain järjestettävä Bragun Sateenkaariklubi tarjoaa seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluville kehitysvammaisille ja autismin kirjon henkilöille mahdollisuuden tapaamiselle.

Asiasta kertoo kehitysvamma-alan verkkopalvelu verneri.net.

Klubin toteuttavat yhteistyössä Helsingin seudun Seta ry, Helsingin Kehitysvammatuki 57 ry ja Helsingin kaupunki.

Klubi kokoontuu Ystävätuvalla osoitteessa Läntinen Brahenkatu 2 noin kerran kuukaudessa. Kohtaamismahdollisuuksien lisäksi järjestetään teemailtoja. Myös lautapelien ja biljardin pelaaminen on mahdollista.

Kokoontumisia on ennen lomakautta vielä 5.5., 2.6. ja 30.6. Klubi on auki joka kerralla kello 15.30-18.00.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy