ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Hämmentävä kuva Emmanuel Macronista ranskalaisen homolehden kannessa

vaeltaja2006 • 04.05.2017 11:33 • päivitetty: 09.05.2017 08:29 • 6 kommenttia. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA
Garcon-lehden kannessa presidenttiehdokas Macron poseeraa yläruumis paljaana. Hänestä on ollut homojuoruja. Hänen avioliittoaan on yritetty leimata peitetarinaksi, jonka taakse piiloutuisi Macronin homoseksuaalisuus. Garcon-lehti ei pidä Macronia homona.


Garcon-lehdessä kuvan alla on teksti: ”Hlbtiq-yhteisölle olen aina heidän puolustajansa”. Macronin vastustajat yhä levittävät huhuja hänen homoudestaan. Aviovaimo on 24 vuotta vanhempi Brigitte. Miehille nuori aviopuoliso ei ole mikään ongelma. Se on nähty Suomessa, Amerikassa ja muuallakin. Liian vanha aviopuoliso saattaa olla imagohaitta vaalitaistelun aikana.

Garcon-lehden kuva on syntynyt kuvamontaasina. Lehden taitava graafinen suunnittelija on luonut kuvan. Kuvaa puolustellaan sillä, että Macron on antanut haastattelun vain kilpailevalle lehdelle. Garcon-lehdessä kuitenkin selkeästi sanotaan, että Marcon on hlbtiq-väelle hyvä valinta, toisin kuin Marine Le Pen, joka aikoo leikata tämän vähemmistön oikeuksia.

Macronin vaalikoneistossa lehden kuvamontaasia ei pidetä erityisen eleganttina. Mitään lupia ei ole kysytty. Garcon ei usko mihinkään tekijänoikeusjuttuihin, koska kustantamon kotipaikka on Englannissa.

Keskiviikkoiltana oli Ranskan tv:ssä Le Penin ja Macronin vaaliväittely. Lehtitiedoissa ei ole mainintoja yksityiselämään puuttumisesta, vaikka keskustelun sävy olikin aggressiivinen ja ilmassa oli paljon epämääräisiä ja ei-tosia väitteitä.


Päivitys 9.5.2017

Venäläislehti: Emmanuel Macron on homo psykopaatti

Venäläinen laajalevikkinen lehti Komsomolskaja Pravda jatkaa edelleen homojuoruja Macronista. Nyt todisteena heille on Garcon-lehden kansikuva, jossa Macron on yläruumis paljaana. Siitä ei mainita, että kuva on rakennettu tietokoneella.

Komsomolskaja Pravda tulkitsee homojen kielenkäyttöä. Garcon-lehden otsikko ”Coming out” paljastaa venäläislehdelle, että Marcon todella on homo. Se on Marconin oma tunnustus. Kun Garcon-lehden tekstiin tutustuu, käy ilmi, että artikkelin kirjoittaja ei pidä Marconia homona.

Kremliä lähellä olevassa mediassa Marconin väitetty homoseksuaalisuus on suosittu aihe. Monikielinen uutispalvelu Sputnik on kertonut Marconin salaisesta kaksoiselämästä ja siitä, miten varakas homolobbari tukee häntä. Tämäkin väite on luultavasti valetietoa.

Komsomolskaja Pravda perustelee tietojaan vetoamalla italialaisen psykologin Adriano Sagatorin tutkimuksiin. Hän kuulemma valmistelee Macronin elämäkertaa. Googlettamalla ei löydy tietoa Sagatorin tieteellisestä työskentelystä, mutta kylläkin jossain epämääräisemmässä mediassa on Sagatorin julkaisemia tietoja Macronin henkisestä tasapainosta.

Sagatori väittää venäläislehden mukaan, että Macron on psykopaatti. Hän on aivan toisenlainen kuin Le Pen. Hän ei aja Ranskan kansan asiaa vaan omaa asiaansa. Hän yrittää vain puolustaa omaa pirstoutunutta identiteettiään.

Komsomolskaja Pravda tekee omia johtopäätöksiään. Ranska on nyt matkalla globalisaation helvettiin. Ranskalaiset eivät ansaitse demokratiaa. Demokratian puolesta miljoonat venäläissotilaat menettivät henkensä toisessa maailmansodassa. Juuri tänään vietetään maailmansodan päättymisen vuosipäivää - 9. toukokuuta 1945 allekirjoitettiin Saksan antautumissopimus. Venäläislehti ei kuitenkaan mainitse sanallakaan, että yksikään venäläissotilas ei ollut vapauttamassa Ranskaa, vaan sen tekivät länsiliittoutuneet.

Valeuutiset tuntuvat olevan suosiossa venäläismediassa.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
No ei hän kyllä yhtään "ruumiina" ole tuossakaan kuvamanipulaatiossa.
Elävällähän on kroppa tai vartalo tai keho - ja ruumis on sitten se kuukahtanut
(paitsi uskonnot toki puhuvat kuolleista ja olemattomista, ruumiista ja sielusta).

Vekkulimpihan on tämä lomakuva Macron-pariskunnasta, jota tuntuu kypsä nudismi riemastuttavan static.cnewsmatin.fr

Macron vaikuttaa olevan hlbt-väenkin kosiskelussa fiksumpi, kuin homofobia-katolilainen äärioikeistolainen Le Pen, joka on koettanut islam-saarnoillaan vongata.
hlbt-väki kyllä tietää, ettei hlbt-muslimeissa ole todellakaan yhtään mitään vikaa, päin vastoin.

Marine Le Penillähän on nykyisin jo 3. mies kierrossa; tällä kertaa vain vuoden nuorempi seurustelukumppani, kahden aiemman avioeron jälkeen.

Me suomalaisethan tosiaan suhtaudumme suurella huvittuneisuudella tuohon Macron-avioparin 24 v ikäeroosta puhumiseen, kun meillä on pressapariskunta, jolla ikäeroa on 28 vuotta (68&40) :D

Kommenttia muokattu: 04.05.2017 klo 18:48
  human • 04.05.2017 18:25
Me suomalaisethan olemme tosiaan suhtautuneet suurella huvittuneisuudella niin presidenttipariskuntamme kuin ehdokas Haaviston parisuhteiden ikäerosta.
  xx (ei rekisteröitynyt) • 04.05.2017 18:48
Kyllä ruumis tarkoittaa yhtä hyvin elävää kehoa (vai miten "human" ymmärrät sanonnan 'terve sielu terveessä ruumiissa') kuin kuollutta kalmoakin.
Ja mitä avioparin ikäeroon tulee, Ranskassakaan ei todella kukaan kiinnittäisi siihen minkäänlaista huomiota, jos vaimo olisi 24 vuotta miestään nuorempi. (Muuten, vastikään 47 vuotta täyttänyt Melania Trump on kesäkuussa 71 vuotta täyttävää miestään 24 vuotta nuorempi).
  Public eye • 04.05.2017 20:02
public eye: vai miten "human" ymmärrät sanonnan 'terve sielu terveessä ruumiissa'

Tuonhan kaikki ymmärtävät toki niin kuin tuo kirjoitetaankin, eli "terve sielu = olematon uskomuksellinen juttu terveessä ruumiissa = kuolleessa kehossa" :D
Eihän ihmistä voi eikä pidä määriellä uskomus-uskootteluilla, vaan toden teolla.

Terve mieli terveessä kehossa onkin jo ihan elävästi ymmärrettävä asia kaikille.


Avioparien ikäeroissa lienee yhdenvertaisuuden vuoksi syytä päästä jo eroon siitä abrahamisesta ajattelusta että 666-vuotias jumalamies meni ja siitti paksuksi 14-vuotiaan Marian ja että sitä "ikivanhan ukko ja nuori tyttö" -asetelmaa muka pitäisi arvostaa korviakaan lotkauttamatta.

Yllätyin tosin vähän siitä että rääväsuinen Marine Le Pen ei Marconia islamistileiriin kuuluvaksi syytellessään sortunut sentään vertaamaan Marconia ja vaimoaan Mohammediin ja ensimmäiseen vaimoonsa, jotka kuulemma olivat Mohammet joku reilut 2kymppinen ja vaimonsa joku vanhempi leskinainen.

Kommenttia muokattu: 04.05.2017 klo 22:53
  human • 04.05.2017 21:54
Sielu on sekä psykologinen, filosofinen että teologinen käsite - onpa tuo myös musiikkilaji. Sanonta "terve sielu terveessä ruumiissa" johtaa antiikin kreikkaan.
  xxx (ei rekisteröitynyt) • 04.05.2017 23:04
Uutisessa lukee mm., että ”keskustelun sävy oli aggressiivinen ja ilmassa oli paljon epämääräisiä ja ei-tosia väitteitä”.

Marine Le Pen tosiaan esitti tv-väittelyssä 19 valhetta koskien mm. Ranskan jäsenmaksua EU:lle, rikokseen syyllistyneiden ulkomaalaisten karkottamista, palvelujen ja tavaroiden hintoja, pienten ja keskisuurten yritysten maksuja jne. Le Pen käytti Trumpin taktiikkaa, johon kuului ”vaihtoehtoisten faktojen” eli valheiden syytäminen, jolloin vastaehdokkaan aika ja energia menee valheiden paljastamiseen. Emmanuel Macron suoriutui hyvin, ja katselijakyselyn perusteella Macron oli vakuuttavampi prosentein 63-34, mutta sunnuntain vaalit tietenkin ratkaisevat.

Sen verran vielä, että Le Penin leiristä on vahvistettu, että Le Pen haluaa ehdottomasti kumota tasa-arvoisen avioliittolain ja poistaa muita sateenkaariranskalaisten oikeuksia. Tässä ei sinänsä mitään ihmeellistä, sillä Le Penin joukoissa on monenmoista fanaatikkoa ja paljon homoja vihaavia kiihkokatolisia.

Kommenttia muokattu: 05.05.2017 klo 01:07
  Havainnoija • 05.05.2017 00:25
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy