ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Espoo Ciné toukokuussa - mukana jälleen joukko #HLBT+ -merkittyjä elokuvia

Sami Mollgren • 24.04.2018 15:16 • 2 kommenttia. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI • KOTIMAA

Espoo Ciné -elokuvafestivaali järjestetään 4.-13.5.2018.
Järjestyksessään 29. Espoo Ciné -elokuvajuhla pidetään 4.-13. toukokuuta 2018. Kymmenpäiväisen festivaalin aikana esitetään runsaat sata pitkää elokuvaa ja muutamia kymmeniä lyhyelokuvia. Elokuvatarjontaa täydentävät erilaiset tapahtumat.

Ohjelmistoon kuuluu myös hlbti-teemaisia elokuvia. #HLBT+ -tagattuja elokuvia on kaikkiaan neljä. Niiden lisäksi ohjelmaan kuuluu paketti pohjoismaisia lyhytelokuvia.

- Pohjoismaiset lyhärit
- The Cakemaker
- Thelma
- Reinventing Marvin
- Seventeen

Espoo Cinén keskeiset näyttämöt ovat festivaalin oma elokuvateatteri Kino Tapiola ja Espoon kulttuurikeskus Tapiolassa sekä Finnkino Omena Matinkylässä ja Finnkino Sello Leppävaarassa. Näiden lisäksi näytöksiä on myös Hanasaaren ruotsalais-suomalaisessa kulttuurikeskuksessa.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
pitkiä pinkleffoja on ainakin 5. mukana myös Anchor and Hope
www.espoocine.fi
   (ei rekisteröitynyt) • 25.04.2018 12:54
Tänään tuli nähtyä The Cakemaker. Elokuvassa on hyvin erikoinen juoni tai tarina, joka punoutuu Berliinin ja Jerusalemin välille.

Merkittävä seikka tähän näytökseen liittyen oli se, että Israelin suurlähettiläs esitti tervehdyksensä yleisölle! Hän jäi seuraamaan elokuvaa henkivartijansa kanssa. Mahdollisesti lähetystöstä oli tullut elokuvaa katsomaan myös muuta henkilökuntaa.
  JuhaniV • 09.05.2018 22:37
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy