ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Catariina Salo on Miss Gay Finland 2015

Sami Mollgren • 24.06.2015 23:58 • 1 kommentti. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI • KOTIMAA

Helsinkiläinen toimittaja Catariina Salo on Miss Gay Finland 2015
Voittaja valittiin kahdeksan finalistin joukosta keskiviikkoiltana ravintola dtm:ssä, Helsingissä.

Miss Gay Finland 2015 on 34-vuotias helsinkiläinen toimittaja Catariina Salo. Hänet myös yleisö valitsi tekstiviestiäänestyksessä suosikikseen, 40 prosentin ääniosuudella.

- Olen 34-vuotias toimittaja joka kasvoi aikuiseksi vasta muutama vuosi sitten. Sitä ennen en tiennyt kuka olin, mitä halusin tai kenelle uskaltaisin sen kertoa. Tässä hetkessä missä nyt elän olen varma, ja tyytyväinen, itseeni, kertoo Salo Miss Gay Finland -sivustolla kilpailijaprofiilissaan.

Voittajan valitsema hyväntekeväisyyskohde on Regnbågsankan, jonne ravintola dtm tekee lahjoituksen.
Melkein Miss Gay Finland on 21-vuotias järvenpääläinen Nevena Ek. Lähes Miss Gay Finland on 23-vuotias porilainen nyrkkeilijä Elina Gustafsson, joka valittiin myös lehdistön suosikiksi.

Kilpailun tuomareina toimivat Leena Luuri, Tiina-Rakel Liekki, Markku Valtanen, Laura Haimila ja Kristiina Puukko.

Vuonna 2013 ensimmäinen Miss Gay Finland oli Lenna Luuri. Toiseksi tittelin haltijaksi valittiin vuonna 2014 Melanie Orenius. Kilpailu järjestettiin nyt kolmatta kertaa.

Torstaina 25. kesäkuuta dtm:ssä järjestetään Mr. Gay Finland -finaali.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Tää instituutio on aika turha.
  Just saying (ei rekisteröitynyt) • 25.06.2015 13:29
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy