ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Asianajaja sai varoituksen Asianajajaliitolta

vaeltaja2006 • 16.05.2017 03:19 • 4 kommenttia. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • KOTIMAA
Asianajaja Juha-Pekka Hippi on saanut STT:n uutisen mukaan varoituksen Asianajajaliitolta. Tapahtumat liittyvät Aarnion oikeudenkäyntiin. Hippi oli ns. Malmin naisen asianajajana.

Hippi on vapaa-ajallaan kärynnyt huumeista ja mm. juonut olutta oikeudenkäynnissä. Hänet oli hälytetty kuulusteluun kesken lomansa ja hän myönsi, että hänen olisi pitänyt kuulusteluihin menon sijasta levätä. Asianajajaliiton valvontalautakunta arvioi, että toiminta oli omiaan alentamaan asianajajakunnan arvoa tai vähentämään luottamusta asianajajakuntaan.

Hippi on Ilta-Sanomissa olleen uutisen mukaan saanut ennenkin varoituksen. Muutama vuosi sitten Hippi soitteli humalassa oikeustalolle ja yritti keskeyttää istunnon, jonka päätyttyä hän itse ilmaantui paikalle vahvasti humalassa. Parhaillaan on vireillä salakatselujuttu. Asia tulee käräjille kesäkuussa.

Hippi oli Setan puheenjohtajana vuosina 2013-2014.

Hippi on tehnyt jonkin verran hlbtiq-ihmisten testamentteja. Testamentit säilyvät voimassa, kun ne on tehty laissa esitettyjen vaatimusten mukaisina.

Uutinen on tiistaiaamuna 16.5.2017 myös ainakin Helsingin Sanomissa.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Onko tätä kautta edelleen mahdollista saada testamentti?
  1965 • 16.05.2017 08:55
Jos tarkoitat J-P. Hippiä, niin hän on saanut Asianajajaliitolta varoituksen, eikä muuta. Siksi hän voi toimia edelleen asianajajana.
  JuhaniV • 16.05.2017 09:35
Tuollahan noilla muilla, tunnetuilla asianajajilla "sattumuksia" on riittänyt:

yle.fi
www.kaleva.fi

www.aamulehti.fi

www.is.fi

Näyttää että mvlehti on kovin ollut lääpällään J-P Hippiin
www.google.fi
  human • 17.05.2017 15:58
Mainiota puheenjohtaja-ainesta, lol! Onneksi ei enää...
  häpeä seta! (ei rekisteröitynyt) • 24.05.2017 17:26
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy