Rainbow Speed Dating

  • Pride
  • 18:00 – 21:00
  • Kallion Oiva, Helsinki

Sateenkaariolkkari kutsuu yhteen sukupuolista ja seksuaalisista suuntautumisista riippumatta. Osallistu pikadeiteille, pelaa pullonpyöritystä tai tule vain hengaamaan.

Sateenkaaripikadeittejä on tarjolla kolmessa sarjassa: naiset-naiset, miehet-miehet ja ihmiset-ihmiset. Ilmoittaudu mukaan paikan päällä klo 18-19 välillä. Huom! Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautuminen loppuu klo 19! Ne sarjat toteutuvat, joihin on riittävästi osallistujia.

Ensimmäiset deitit startataan n. klo 19:30. Rainbow Speed Dating -osuus on ohi osalllistujamäärästä riippuen n. klo 21. Ilta jatkuu kaikille halukkaille vapaan seurustelun ja pullonpyörityksen merkeissä.

Tervetuloa löytämään elämänkumppani, puoliso, rakastaja tai ystävä. Yksi tai useampi. Pride-viikolle tai loppuelämäksi. Illan ohjaa Kristiina Puukko.

Pikadeitteihin osallistuminen on vapaaehtoista eikä osallistuminen maksa mitään. Kaikkien tapahtumaan osallistuvien kesken arvontaan Kallion Oivan brunssilahjakortti kahdelle sekä Sateenkaaripuodin yllätyspalkintoja.

Viralliset sivut
Sijainti
Kallion Oiva, Porthaninkatu 5, Helsinki

Huom! Ranneliike.net ei vastaa tapahtumatietojen mahdollisista virheistä. Tarkista tapahtuman ajantasaiset tiedot aina tapahtuman/järjestäjän omilta sivuilta.