Lost and Found -muistelu Ravintolamuseossa

  • Muu
  • 17:00 – 19:00
  • Ravintolamuseo, Kaapelitehdas, helsinki

Ravintolamuseossa muistellaan keskiviikkona 27.6. klo 17-19 heteroystävällisenä homobaarina tunnetun Lost and Found -ravintolan vauhdikkaita vuosia.

Muistatko Tribadien yöt ja päivät tai kävitkö vain nauttimassa tunnelmasta? Tule jakamaan kokemuksia, tuo halutessasi kuvia yhdessä katsottavaksi ja nautiskele samalla juotavaa baaristamme. Museoon on vapaa pääsy klo 17-20.

Tapahtuma on osa Pride-viikon ohjelmaa.

Samalla on mahdollisuus vierailla ilmaiseksi museossa katsomassa sen perusnäyttely sekä 5.8. sulkeutuva Rakkauden tiloja erikoisnäyttely. Siellä on mm. esillä ravintola Hansan lautasliina. 1960-luvulla Hansassa istuskelleet homomiehet päättivät että katoava kansanperinne homomiesten toisilleen antamista lempinimistä (rikoslain homopykälä oli vielä voimassa) pitää tallentaa, ja kun kellään ei ollut paperia mukana, otettiin paperinen lautasliina ja kirjoitettiin siihen.

Viralliset sivut
Sijainti
Ravintolamuseo, Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1, helsinki

Huom! Ranneliike.net ei vastaa tapahtumatietojen mahdollisista virheistä. Tarkista tapahtuman ajantasaiset tiedot aina tapahtuman/järjestäjän omilta sivuilta.