ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Palveluoppaassa mukana
Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liitto ry
Valtak. vihreä nuorisojärjestö. Vihreys on ympäristön suojelemista, mutta yhtälailla demokratian, ihmisoikeuksien ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden ajamista. ViNOssa toimii seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksiin keskittyvä sateenkaariverkosto.

Palveluopas: Yhdistykset ja järjestöt (GLBT)

 
 Alkuun   Pikahaku ja/tai 

Hakutulokset 1 - 44 / 44

 
Amnestyn HLBTI- eli ´sateenkaariryhmä´
Ryhmä seuraa aktiivisesti Amnestyn kansainvälistä työtä HLBT-ihmisten oikeuksien puolesta ja järjestää mahdollisuuksien mukaan omaa tiedotus- ja aktiivitoimintaa.

 
Arcus Ekumeeninen sateenkaariryhmä
Kokoamme kirkkojen työntekijöinä toimivia ja muuten kirkkojen toiminnassa mukana olevia seksuaalivähemmistöihin kuuluvia ihmisiä.

 
DreamWearClub ry
Transvestiittiyhdistys

 

 
Gay-urheiluseura HOT ry
Yhdistyksen tarkoituksena on mahdollisuuksiensa mukaan tukea pääasiassa seksuaalivähemmistöihin kuuluvia urheilijoita näiden harjoittelussaan sekä henkisesti että taloudellisesti.
 Web: www.hot.fi

 
Helsingin Gay-teatteriyhdistys HGT ry
Helsingin Gay-teatteriyhdistys HGT ry:n tarkoituksena on tukea seksuaalivähemmistöjen teatteritoimintaa ja edistää yhdenvertaisuutta yhteiskunnassa teatteritaiteen keinoin. Yhdistys tekee tunnetuksi homotaiteilijoiden tuotantoa.

 
Helsingin seudun Seta ry
HeSeta on kansalaisjärjestö, joka toimii seksuaalivähemmistöihin kuuluvien sekä transsukupuolisten yhteiskunnallisen aseman parantamiseksi.

 
Hobiles ry
Joensuussa toimiva GLBT-yhdistys
 Web: hobiles.fi

 
Homoglobiini ry
Turun homo-, lesbo-, bi- ja transopiskelijoiden yhdistys, johon kuuluu jäseniä mm. Turun yliopistosta, Åbo Akademista ja Turun seudun ammattikorkeakouluista. Järjestämme jäsenillemme tapaamisia, kultturiohjelmaa ja matkoja mukavassa seurassa.

 
Jyväskylän SETA ry
Jyväskylän SETA ry. on Jyväskylän ja sen lähiseudun seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvien ihmisten etu- ja virkistysjärjestö. Sen tarkoituksena on parantaa heidän asemaansa ja luoda tapaamismahdollisuuksia.

 
Kainuun Seta
Kainuun SETA toimii kajaanissa. Tapaamisia järjestetään nuorisotalo Wanhalla vesilaitoksella Kajaanin keskustassa. Lisätietoa saa netistä ja sähköpostilla.

 
Kymenlaakson SETA
Kymenlaakson SETA (KySeta) toimii Kotkan ja Kouvolan alueella. Yhdistys järjestää mm. erilaisia tapaamisia.

 
Lahden SETA ry
Päijät-Hämeen alueella toimiva vuonna 2011 perustettu yhdistys.

 
Malkus
Malkus on Helsingin seudun Setan kristillinen ja elämänkatsomuksellinen ryhmä.

 
Martat ja Martit ry
Tarkoituksena Martta-aatteen mukaisesti edistää kotien hyvinvointia parantamalla kotitalouksien toimintaedellytyksiä sekä tarjoamalla kulttuuri- ja kansalaiskasvatusta. Erityisesti kodeille, joissa ei asu miehen, naisen ja lasten muodostama ydinperhe.

 
MSC Finland - Tom´s Club
MSC Finland - Tom's Club ry on rekisteröity fetissiyhdistys, jonka jäseniä yhdistää kiinnostus nahka- ja kumiasusteisiin, uniformuihin, sadomasokismiin, sidontaan ja armeija- ja moottoripyöräilytoimintaan.

 
Mummolaakso ry - Gummedalen rf
Yhdistyksen tarkoituksena on edistää lesbojen ja bi-naisten keskinäistä solidaarisuutta ja huolenpitoa sekä tarjota omasta identiteetistä lähtevä vaihtoehto perinteiselle vanhusten hoidolle.

 
Opiskelijavinokkaat - OVI ry
Opiskelijavinokkaat on Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan piiriissä toimiva, vuonna 2002 perustettu vinokkaiden rekisteröity yhdistys, joka on myös Setan jäsen.

 
Oulun SETA ry
Oulun SETA ry on seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen etuja ajava kansalais- ja ihmisoikeusjärjestö.

 
Pinkkiruusu
Sosialidemokraattinen HLBT-yhdistys

 
Pirkanmaan SETA ry
Pirkanmaan Seta ry on seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen etuja ajava kansalais- ja ihmisoikeusjärjestö. Tarjoamme mm. sosiaali-, tiedotus- ja koulutuspalveluja sekä ryhmätoimintaa ja legendaarisia Leimareita.

 
Positiiviset ry
Positiiviset ry tukee hiv-tartunnan saaneita ja heidän läheisiään. Yhdistyksessä voit tavata muita samassa elämäntilanteessa olevia.

 
Potilasyhdistys Trasek ry
Potilasyhdistys Trasek ry on valtakunnallinen sukupuolivähemmistöjen yhdistys ja Suomen Potilasliitto ry:n jäsenjärjestö.

 
Queer Turku ry
Turkulainen Queer-yhdistys

 
Regnbågsankan rf
Den Finlandssvenska Regnbågshelgen arrangeras av Regnbågsankan rf.

 
Regnbågsfyren rf
Regnbågsfyren vill verka för ökad synlighet av homo-, bi- och transpersoner på Åland och stödja sexuellt likaberättigande och könsidentitetens mångfald.

 
Rovaniemen seksuaalinen tasavertaisuus - SETA ry
Tarkoituksena on edistää homojen, lesbojen, biseksuaalien, transvestiittien ja transseksuaalien asemaa Lapissa.

 
Saimaan Seta
Yhdistyksen tarkoituksena on edistää tasavertaisuuden, ihmis- ja perusoikeuksien sekä hyvinvoinnin toteutumista riippumatta ihmisten seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuoli-identiteetistä tai sukupuolen ilmaisusta erityisesti Etelä-Karjalan alueella.

 
Satakunnan SETA ry
Satakunnan Seta ry on Satakunnassa toimiva ihmisoikeus- ja sosiaalialan järjestö, jonka tavoitteena on ihmisten yhdenvertaisuus riippumatta seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuoli-identiteetistä tai sukupuolen ilmaisusta.

 
Sateenkaarikahvila
Sateenkaarikahvilan kaikille avoimet illat pidetään Kallion asukastila Myötämäessä aina kuukauden toisena perjantaina klo 18 - 22. Kahvila on päihteetön ja savuton sekä poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton.

 
Sateenkaariperheet ry - Regnbågsfamiljer rf
Sateenkaariperheet ry on Suomen lesbo-, bi-, trans- ja homovanhempien ja heidän lastensa oma yhdistys.

 
Savon seksuaalinen tasavertaisuus / Mikkeli
Savon setan päämääränä on suvaitsevaisempi Savo, jossa tasa-arvoinen, aikuisten ihmisten välinen vapaaehtoinen parisuhde ja yksilön seksuaalisuus yleensä on tavallinen ja hyväksytty yksityisasia.

 
Savon seksuaalinen tasavertaisuus ry
Savon setan päämääränä on suvaitsevaisempi Savo, jossa tasa-arvoinen, aikuisten ihmisten välinen vapaaehtoinen parisuhde ja yksilön seksuaalisuus yleensä on tavallinen ja hyväksytty yksityisasia.

 
Sekava
Opiskelijaryhmä Tampereella

 
Seta ry
Valtakunnallinen ihmisoikeus- ja sosiaalialan järjestö, jonka tavoitteena on, että ihmisoikeudet, yhdenvertaisuus ja hyvinvointi toteutuvat ihmisten arjessa riippumatta seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuoli-identiteetistä tai sukupuolen ilmaisusta.

 
SQS – Suomen queer-tutkimuksen seura
Tieteellinen seura, jonka tarkoitus on edistää queer-tutkimusta Suomessa.

 
STEAM ry
Sosiaali- ja terveysalojen lesbo- ja homotyöntekijöiden yhdistys

 

 
Telehpy
Teekkarilesbojen ja homopolyteknikoiden yhdistys

 
Transtukipiste
Transtukipiste tuottaa psykososiaalisia tukipalveluja transihmisille ja heidän läheisilleen sekä toimii sukupuolen monimuotoisuuden asiantuntijana. Transtukipiste tarjoaa sekä maksutonta ammatillista keskusteluapua että vertaistukea.

 
Turun Mummolaakso ry
Yhdistys on tarkoitettu kaikenikäisille lesbo- ja binaisille, jotka ovat kiinnostuneet sosiaalisesta toiminnasta lesbojen parissa.

 
Turun Seudun SETA ry
Turun Seudun SETA ry on paikallinen seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen kansalaisoikeusjärjestö.

 
Vaasan SETA ry
Vaasan SETA ry on Setan jäsenjärjestö Pohjanmaalla. Vaasan SETA ry on kaksikielinen toimija Vaasan alueella.

 
Yhteys-liike
Kirkkojen rajat ylittävä solidaarisuus- ja tukiryhmä

   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2017 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy