ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Toimittajaksi ranneliike.netiin?

Haluatko kirjoittaa ranneliike.netiin? Ota yhteyttä!

Sateenkaariteemaisia niin viihteellisiä kuin vakavia asioitakin seuraavia ihmisiä toivotaan uutisten ja ajankohtaisjuttujen kirjoittajiksi. Ranneliike.net on sitä parempi, mitä monipuolisemmin seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä jotenkin koskettavia aiheita käsitellään.

Ranneliike.net syntyy vapaaehtoistyönä ja sitä ylläpitää Sateenkaariyhteisöt ry. Ranneliike.netin ensisijainen tarkoitus on parantaa seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvien ihmisten tiedonkulkua ja tarjota sateenkaarenvärisiä näkökulmia elämään.

Kerro mitkä aiheet kiinnostavat sinua erityisesti ja mistä haluaisit kirjoittaa. Voit oheistaa mukaan myös kirjoittamasi tekstin esimerkiksi. Laita mukaan nimesi, sähköpostiosoitteesi ja mahdollinen olemassaoleva ranneliike.netin käyttäjätunnuksesi - ja kerro muutamalla sanalla itsestäsi.

Voit kysyä lisätietoja myös päätoimittaja Sami Mollgrenilta (puhelin: 045 125 5551, sähköposti: sami.mollgrenranneliike.net tai oheisen lomakkeen kautta).

Nimi
eMail
Otsikko
Palaute
 
Pyrimme palaamaan asiaan, mutta toimintaa pyöritetään
vapaaehtoisvoimin, eikä erityistä "asiakaspalvelua" ole.


[ ranneliike.net | ylläpidon sivu | palaute ja yhteystiedot ]
[ henkilöt | saitin ohjeet | historia ]
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy