ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Palveluoppaassa mukana
Bear Park Cafe - Karhupuiston kioski/kahvila
Kesäkahvila on avoinna huhti-syyskuussa joka päivä. Säävaraus. Björnparkens sommarkafe är öppet varje dag från april till September. Bärenpark-Café ist von Aprill bis September geöffnet jeden Tag. Karupargi kohvik on avatud aprillist septembrini iga päev.

Tori

Lojuuko nurkissasi käytettyjä tavaroita, joita et itse enää tarvitse, mutta uudelle omistajalle niistä voisi olla hyötyä? Tarvitsetko asuntoa tai etsitkö vuokralaista? Etsitkö työpaikkaa tai tarvitsetko työntekijöitä? Silloin ranneliike.netin Tori on juuri Sinua varten. Voit tutkailla ilmoituksia, ja rekisteröityneenä käyttäjänä myös jättää oman ilmoituksesi. Ennen kuin jätät oman ilmoituksesi, lue Torin säännöt sivun alaosasta.

Ilmoitukset luokiteltuina

» Halutaan myydä» Halutaan ostaa
» Tarjotaan vuokralle» Tahdotaan vuokrata
» Tarjotaan työtä» Etsitään työtä
» Lahjoitetaan» Muut ilmoitukset

Uusimmat ilmoitukset

Ei uusia ilmoituksia

[ Torin etusivulle ]

Torin säännöt

Voit selailla muiden käyttäjien jättämiä ilmoituksia tai jättää oman ilmoituksesi. Oman ilmoituksen jättäminen ja ilmoituksiin vastaaminen edellyttää rekisteröitymistä ranneliike.netin käyttäjäksi.

  • Ranneliike.net ei vastaa ilmoitusten sisällöstä, sivuilla myynnissä olevista tuotteista eikä ilmoitusten perusteella tehdyistä kaupoista.
  • Ranneliike.netin Tori on tarkoitettu vain yksityishenkilöiden (työpaikkailmoituksia lukuunottamatta) käyttöön paikaksi, jossa voi myydä nurkissa lojuvia turhia tavaroita, kuten vaatteita, huonekaluja, tietokoneita, polkupyöriä, astioita jne.
  • Treffi-ilmoitukset, seksikauppa, seksivälineet ja muu vastaava eivät kuulu ranneliike.netin Torin aihepiiriin. Myös piraattituotteiden ja alkoholin myynti on kielletty. Lääkelaista johtuen lääkkeitä ja lääkevalmisteita ei saa kaupata ranneliike.netin Torilla
  • Ilmoituksen on oltava Suomen lakien ja hyvien tapojen mukainen
  • Asiattomat tai muuten sopimattomat ilmoitukset voidaan poistaa varoittamatta.
  • Ilmoittajalla täytyy olla oikeudet ilmoituksessa käyttämäänsä kuvaan
  • Ranneliike.net pidättää oikeuden säännönmuutoksiin.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2017 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy