ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Minne mennä, mitä tehdä? > Tampere Pride Pääjuhla La 23.7. @ NightClub Mixei

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
Mixei Vastaa1 / 4 
13.07.2016, 15:29 Mansen sateenkaarikesän 2016 ehdottomasti kuumimmat bileet!
Tule bilettämään ja ota kaverisikin mukaan, näitä bileitä et halua missata!

Tapahtuman järjestää Tampere pride.


HUOM! Avaamme jo klo 21!
Liput 5€ - Samalla lipulla Leimareihin alennettuun hintaan 3€

www.tamperepride.fi
www.facebook.com
mixei.com
Ylös
jsalo82 Vastaa2 / 4 
21.07.2016, 14:42
Viestiä on muokattu
Oisko Turusta muita tulossa?! Onko tällä sivustolla muuten mitään kimppakyytiosiota tai muuta vastaavaa jossa vois saada kavereita mukaan esim tällaisiin juttuihin?!
Itse haluaisin eka bileseuraa Turkuun ennen noita Tampereen bileitä ja sitten kyytiä ja seuraa tonne Tampereelle viikonlopuksi! Ketään?!!

Onkos muuten Turkuun tälle kesälle tulossa Pridea? Vai onko ollu jo?! Oon ihan out ku oon ollut ulkomailla vuoden.... turunhotellit.f
Ylös
smo Vastaa3 / 4 
21.07.2016, 17:12 Turussa pride on 22. - 28.8.2016 ja sen kulkue 27.8.2016. Tampereen ja Turun lisäksi prideihin voi osallistua kotimaassa tänä vuonna vielä ainakin Lahdessa, Hangossa, Tammisaaressa, Maarianhaminassa ja Paraisilla. Ajankohdat löytyvät pride-kalenterista ( ranneliike.net ).

Takana päin ovat tämän vuoden osalta Rovaniemi, Joensuu, Seinäjoki, Tampereen ensimmäinen, Kajaani ja Helsinki.

Mielenkiinnolla odotan, koska esimerkiksi Jyväskylässä, Kuopiossa, Oulussa, Kemissä, Kouvolassa, Kotkassa, Vaasassa tai Mikkelissä on aktiviteettia. Porvooseenkin varmaan syntyisi jotain Hämeenlinnassa oli viime kesänä.
Ylös
Vierailija 99 Vastaa4 / 4 
21.07.2016, 23:28 Sinänsä olen hengessä mukana, mutta mielestäni on sääli, että Tampereen kokoisessa kaupungissa pride-järjestäjät eivät sen vertaa tule keskenään toimeen, että järjestäisivät yhden yhteisen sateenkaaritapahtuman.

Edes New Yorkin tai San Fransiscon kokoisissa kaupungeissa ei ole kuukauden välein kahta pride tapahtumaa. Koska tämän kahden eripuraisen marssin järjestely laimentaa tätä tapahtumaa, toivoisin että ensi vuonna järjestävät tahot nielisivät ylpeytensä.
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy