ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Oma elämä > Vertaistuki- ja keskusteluryhmä homo, lesbo ja bi -lasten vanhemmille

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
JuhaniV Vastaa1 / 1 
25.01.2011, 20:33 Nuorten kriisipiste toteuttaa vertaisryhmän vanhemmille, joiden lapsen ei-heteroseksuaalinen suuntautuminen tuottaa vanhemmuuteen haasteita.

Vanhemmuus on elinikäistä, sen luonne muuttuu, mutta historia elää mukana tässäkin päivässä. Sillä on merkitystä millaista historiaa vanhemmuudesta kirjoitamme. Haasteet voivat olla monenlaiset, joillekin lapsen ulostulo joko homo, lesbo tai bi ihmisenä voi olla vaikea hyväksyä ja se tuottaa vanhemman ja lapsen väleihin ongelmia. Harvoin vanha totuus, voimme muuttaa vain itseämme ja omaa suhtautumistamme tilanteeseen, pitää niin hyvin paikkansa kuin tässä tilanteessa.

Mikäli sinulla on jonkinlaisia vaikeuksia hyväksyä lapsesi todellisuutta, kohdata sitä tai huolehdit, vaikuttaako tämä sinun ja lapsesi väleihin tulevaisuudessa olet tervetullut pohtimaan sitä muiden vanhempien kanssa. Lapsesi iällä ei ole merkitystä.
Ryhmä aloittaa toimintansa maaliskuussa ja kokoontuu 30.3./ 6.4./ 13.4./ 20.4./ 27.4.2011 kello 17.30-19.30 Nuorten Kriisipisteellä Hämeentie 29, 3.krs. Ryhmä alkaa mikäli osallistujia on vähintään 5.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 16.3.2011. Ilmoittautuminen tapahtuu nettiosoitteessa www.webropol.com tai puhelimitse / sähköpostitse ohjaajille. Ryhmään ilmoittautuneet haastatellaan puhelimitse ennen ryhmän alkua jotta ryhmän teemat vastaisivat mahdollisimman hyvin osallistujien tarpeita. Ryhmän alkaminen varmistetaan ilmoittautuneille ilmoittautumisajan päätyttyä.

Lisätietoja ryhmän ohjaajilta:
Inke Zimmerman, Kriisityöntekijä, Nuorten Kriisipiste;
inke.zimmerman@helsinkimissio.fi, 044 – 9459 111
Juha Kilpiä, seksuaalipedagogi, nuorisotyönohjaaja,
juha.kilpia@aktuaali.fi, 040 – 5050 114

(Yllä olevan tekstin olen kopioinut ryhmän esitteestä)
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy