ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Oma elämä > Etsin naisten tarinoita

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
Merja M @ Vastaa1 / 1 
01.04.2009, 12:16 Etsin haastateltavaa / haastateltavia. Suunnittelen Sara-lehteen juttua, jolla voisi arvoa monelle sellaiselle, joka luulee olevansa yksin. Haluaisin kertoa naisista, jotka ovat eläneet heteron elämää pitkälle aikuisuuteen ja jotka sitten tavalla tai toisella, syystä tai toisesta ymmärtävät olevansa lesboja.

En edes kuvittele tietäväni vielä, mitä kaikkea sellaisten tarinoiden takana on. Tai voinhan kuvitella: naisia, jotka ovat aidosti rakastaneet miehiään, menneet naimisiin, saaneet lapsia... kunnes jokin tuo eteen vääjäämättömän, ja elämän perustukset muuttuvat. Tai: naisia, jotka ovat jostain syystä pakottaneet itsensä normimuottiin, kenties osittain itseltäänkin salaa, kunnes jokin vapauttaa tosiasiat. Tai: jotain ihan muuta.


Mitä silloin tapahtuu? Miten naiset selviävät, miten läheiset selviävät? Miten ihmissuhteet muuttuvat? Tilanteet ovat varmasti vaikeita ja surullisiakin, mutta toisaalta jokaisessa muutoksissa lienee aina uusi alku. Uusi riemu, uutta rakkautta?

En minä tiedä. Kunpa löytäisin jonkun / joitakuita, jotka kertoisivat.

Sara-lehti on laadukas, sekä kohteitaan että lukijoitaan arvostava kuukausilehti 40+ naisille. Slogan lupaa säihkettä ja särmää, ajatusta ja asennetta – ja lupaukset lunastetaan. Perustimme Saran syksyllä 2006, ja lukijat ovat löytäneet lehden ihanan hyvin.

Tuo kohteiden kunnioittaminen ei ole tyhjää sanahelinää. Haluan todella kohdella oikein ja hienotunteisesti haastateltavien omaa tarinaa, omia toiveita ja omia rajoja. Jos löydän jonkun, joka kertoo tarinansa nimellään ja kasvoillaan, hienoa. Jos kynnyskysymys on anonymiteetti, senkin ymmärrän. Lopullisen tekstin hion julkaisukuntoon haastateltavien kanssa, ja tarvittaessa häivytän ja harhautan kivuliaimpia tai mahdollisesti sivullisia loukkaavia yksityiskohtia.

Ollaan yhteydessä!

Toivoo Merja

- - - - - - - - - - - - - -
Merja Määttänen
Subeditor / Toimitussihteeri
SARA.
Sanoma Magazines Finland
Lapinmäentie 1, 00350 Helsinki
PL 100 00040 Sanoma Magazines
tel. +358 9 120 5770, +358 400 297 606
merja.maattanen@sanomamagazines.fi
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy