ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Oma elämä > Neuvoja vailla...

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
rosamunda Vastaa1 / 5 
17.08.2007, 19:32 Sain tässä jonkin aikaa sitten tietää että mieheni on kiinostunut miehistä, tai ainakin itse niin sanoo mistä en nyt ole kovin vakuuttunut. Sovimme etten kerro siitä kenellekkään paitsi terapeutille kun ihmiset ovat kuitenkin aika ahdasmielisiä.

Olen nyt netistä yrittänyt etsiä samassa tilanteessa olevia ihmisiä joilta saisin vertaistukea koska tilanne on kaikinpuolin todella outo. Mieheni muutti pois miettimään asioitaan mutta olemme silti naimissa edelleen.

Onko täällä samassa tilanteessa olevia/olleita tai tietääkö joku jonkun sivuston jossa esim pystyisi lukee bi/homo miesten ajatuksia, sellaisia jotka ovat palanneet perheensä luo tai ovat päätyneet eroon, niin voisi hiukan kuvitella mitä oman miehen päässä liikkuu ja tietysti niiden voimojen ajatuksia ja kokemuksia.

Kiitoksia jo etukäteen.
Ylös
Kake Vastaa2 / 5 
28.08.2007, 16:35 Naimisissa olleen, nyttemmin jo edesmeenneen homo/bimiehen mietelmiä:
www.finnqueer.net

Nettisivustoa, jolla homojen puolisot voisivat keskustella, en suomeksi tiedä. Ulkomailta sellaisia kyllä löytynee, mutta vaikeista asioista ihminen varmasti mieluiten keskustelisi äidinkielellään.

Helsingin seudun Setassa eli HeSetassa on ajoittain toiminut vertaistukiryhmiä homomiesten vaimoille. Viime vuosina sellaista ei ole ollut tarjolla, mutta jos kysyntää on, voidaan sellainen tietysti perustaa. Pienikin porukka riittää. Ota yhteyttä HeSetan sosiaalisihteeriin.

Setan paikallisjärjestöistä Helsingillä ja Tampereella on sosiaalisihteerit. Puhelimitse ja sähköpostitse he palvelevat etäämmälläkin asuvia. Ota heihin yhteyttä:

www.heseta.fi
www.treseta.fi
Ylös
antzu Vastaa3 / 5 
30.08.2007, 04:16 "Helsingin seudun Setassa eli HeSetassa on ajoittain toiminut vertaistukiryhmiä homomiesten vaimoille"
Hienoa jos tällaista toimintaa olisi jatkossakin. Tällaisen kokekeminen on varmasti järkyttävä ja maahanlyövä kokemus näille vaimoille/miehille. Homot eivät ole aina niitä uhreja, vaikka tietysti sitten voidaan sanoa, että ihmisten asenteet ja ympäristön luoma paine ajoivat heidät tähän.
Ylös
Perro Vastaa4 / 5 
30.08.2007, 14:31 Rosamunda, miksi et ole vakuuttunut siitä mitä miehesi sanoi? On se sen verran kova juttu että tuskin hän sitä ihan kevyin perustein sanoisi.
Meillä samantyyppinen tilanne joten asia on kovin pinnalla.
Ylös
ap Vastaa5 / 5 
02.09.2007, 15:03 Z-lehden numerossa 5/2005 on juttu "Isi onkin homo" joka sivuaa varsin tiiviisti tämän keskustelun aihetta. Kannattaa lukea esim. jossain kirjastossa. Lisäksi seta myy myös vanhojen Z-lehtien irtonumeroita. Toivon kaikille voimia kohdata lähimmäisensä vaikka "ulos tulo" varamasti ainakin alukuun on hämmentävää.
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy