ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Oma elämä > Ukkomiehet ja seksi

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
JuhaniV Vastaa1 / 1 
15.08.2007, 21:06 Sain jokin aika sitten yksityisviestinä kysymyksen tilanteesta, jossa vakaassa avioliitossa oleva komea ukkomies haluaa seksiä sinkun homomiehen kanssa. Kysyjä pyysi mielipidettäni siitä, voisiko ukkomiehen kanssa lähteä tuollaiseen suhteeseen. Ukkomies on nimittäin lähisukulainen. Kysyin tiedustelijalta, josko hän haluaa kohteliaan vastauksen vaiko suoran. Hän valitsi jälkimäisen.

Koska tämä sama kysymys on tullut toistuvasti eteeni, ajattelin vastauksen kiinnostavan hiukan laajemmaltikin. Pyysin kysyjältä luvan asian ottamiseen esille Ranneliikkeessä.

Näin hänelle vastasin:

Muista koko ajan, että nämä ovat vain minun mielipiteitäni. Ne perustuvat yksinomaan toisen osapuolen, eli sinun kertomukseesi tilanteesta. Koko todellisuus voi olla siellä jossakin välimaastossa. Päätös on viimekädessä vain sinun.

Tuo asetelma on hiukan sama kuin rakastuisi työtoveriin. Jos homma menee pieleen, on todella vaikea olla, kun henkilö on pakko kohdata jatkuvasti yhä uudestaan. Työpaikkaa voi vaihtaa, mutta sukua et voi vaihtaa.

Se mitä halusin suoraan sanoa on se, että näen sinut hyväksikäytettynä. OK, sanot että saat seksiä. Se ei mielestäni riitä. On myös kysymys ihmissuhteista, jollaiseen sinulla on samanlainen oikeus kuin hänellä. Entäpä, jos oikein kunnolla rakastut häneen? Hänellä on aina paikka minne mennä, oman vaimon kainaloon. Hän voi heittää sinut menemään kun kyllästyy. Hän saa aina pallinsa tyhjennettyä, muuttuu tilanne teidän välillänne kuinka tahansa!

Tämä on väärin vaimoa ja myös lapsia kohtaan. Hän on tukevasti heterosuhteessa, josta sitten kävisi tyydyttämässä itseään kanssasi kun häntä sellainen haluttaa. Se ei ole reilua sinua kohtaan.

Kiteytän: pidä hänestä näppisi erossa, vaikka kuinka himottaisi.
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy