ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Oma elämä > Kenen kanssa olisin?

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
vaeltaja2006 Vastaa1 / 2 
13.08.2007, 06:46
Viestiä on muokattu
Minä, tytöt ja HÄN


Spiegel-lehdessä on tarina historian opiskelijasta, Marc Röhlingistä (21), jonka ihmissuhdekiemurat ovat vähän erilaisia.

Kaikki odottavat, että hän löytäisi soman tyttöystävän. Joku sanoo, että teillä heteropojilla on tosi vähän käsitystä naisista. Yhteisissä bileissä muut flirttailevat, mutta Marc yrittää pakonomaisesti käydä keskustelua Lähi-Idän tilanteesta. Ja kun muut menevät tanssilattialle, hän tarttuu entistä tiukemmin olutpulloonsa. Kun hän lähti kotoa yliopistoon opiskelemaan,. äiti toivoi viimeisinä sanoinaaan, että tämä löytäisi kivan tytön.

Latinankurssilla oli Tanga-Linda. Hän on ahkera opiskelija, joka todella paneutuu kirjoihinsa.

Sitten on siellä opiskelija-asuntolassa kaksi sisarusta. He ovat todella somia. Ollaan nelisin opiskelijaklubilla, Marc, hänen ystävänsä Stahli ja nämä sisarukset. Illan mittaan Stahli nukahtaa paikalleen ja Marc joutuu hoitamaan koko keskustelun näiden neitosten kanssa.

Sitten on biologian opikselija BioBabsi, Hänen kanssaan puhutaan elokuvasta ja musiikista.

Marc kertoo usein näitä naishuoliaan ystävälleen Lauralle. Marc menisi Laurna kanssa naimisiin,. mutta Laura kuuluu Marcin parhaalle ysstävälle. Lauran mielestä Marc tarvitsee kunnon seksiä.

Mutta sitten tapahtuu jotain. Viikonloppuseminaarissa kohdataan ensimmäisen kerran. Siinä HÄN (maskuliini) on. Isokokoinen, tumma tukka,. lämmin hymy, etelänmaalainen tyyppi. Ja HÄN tuntui pitävän Marcista. He vaihtavat puhelinnumeroita.

Mutta viikonloppuseminaarissa hän oppii tuntemaan myös HÄNET (feminiini). Ruskeat silmät, hyväntuulinen, elämää rakastava. Heidän kätensä kohtaavat lauantaiyön bileissä.

Tilanne on mutkikas. Freiburgissa on konsertti. Mentäisiinkö sinne? Tyttö vastaa kirjeessä, että lopputyö on vielä kesken ja täytyy paneutua siihen. Mitä nyt Marc, mitä teet? Hän ottaa yhteyden siihen etäeälämaalaisen tyyppiseen poikaan. He soittelevat paljon ja Marc kuulee kohteliaisuuksia lainehtivasta tukastaan ja ihanasta pepustaan. mutta tämä osaa kertoa salaisuuksia myös naisten maailmasta. Pyysikö Marc todella tyttöä konserttiin ja tämä kieltäytyi. Se on tyypillistä naista. Sanotaan, että en voi lähteä, mutta toivotaan, että tulee uusi kutsu. Lopputyö oli vain keksitty tekosyy. Oikeasti tyttö ajatteli: "Hae minut heti pois täältä paperien keskeltä".

Marc päättää soittaa uudelleen tytölle. Ja se jatkuu yhä.

www.spiegel.de

Pitäisiköhän homojen perustaa myös ihmissuhdeneuvontapalvelu noille heteropojille: "Sillä korvalla". Ensin siivous, sisustus, asu ja illallinen kynttilöineen ja sitten ihmissuhdepalvelut aiheesta: Mitä tyttö oikeasti tarkoitti.
Ylös
onni4me @ Vastaa2 / 2 
13.08.2007, 12:03 Minusta tuossa nyt on ihan normaali tilanne missä ihminen on ihastunut toiseen, nyt vain useampaan kerrallaan. Se minusta on kummallista, että samaa sukupuolta olevaan rakastumista pidetään kummallisempana kuin eri.
Katson että herran nyt täytyy vain päättää kummasta hän pitää enemmän.
Rakkaus kun ei kohdetta valitse ennalta.
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy