ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Oma elämä > Kuinka hoidat parisuhdettasi?

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
JuhaniV Vastaa1 / 3 
13.04.2007, 17:42 Toisessa keskustelussa, jonka otsikko ei oikein sovellu tähän aiheeseen, vaeltaja2006 kirjoitti: "Monen parisuhteen loppu tulee siitä, että kaikki on niin kaavamaista ja samanlaista ja mielikuvissa haluttaisiin jotain aivan muuta..."

Iltapäivälehden pakinoitsija kirjoitti tänään jotakin sen kaltaista, että anna kumppanillesi kehu päivässä ja pidät parisuhteesi kunnossa.

Kysynpä siis, että milloin olet antanut kumppanillesi viimeksi kehut? Mikä oli vaikutus?
Ylös
arkadas Vastaa2 / 3 
13.04.2007, 19:07 Omasta puolestani voin vain sanoa, että emme ole jostain syystä puolisoni kanssa koko yhdessä olomme aikana riidelleet, emme juurikaan korottaneet ääntä, erimieltä olemme toki saattaneet olla. (Olemme siis aivan poikkeavia ;))

Päivittäisiin "rutiineihin" kuuluu erilaiset hellittelyviestit (tekstiviestit), useaan kertaan päivässä se perinteinen "rakastan Sinua", sekä muutaman kerran päivässä myöskin kehuminen... ("olet ihana", "olipa taas hyvää ruokaa" etc).

Toisen huomioiminen kuuluu jokapäiväiseen elämään ja tietysti myös toisen tukeminen hänen suorituksissaan, työ-, tai opiskelupaineissaan.

Siirappiseltahan tämä saattaa jostain kuullostaa, so what, näin se vaan maailma menee meidän kohdalla...
Ylös
for_you Vastaa3 / 3 
21.06.2007, 04:22 Jokapäiväiset rakkaudentunnustukset, kehut toisen luonteesta ja ulkonäöstä ja seksikkyydestä, sekä suuri määrä läheisyyttä ja koskettelua. Meillä on erimielisyyksiä ja luonteissamme on poikkeavuuksia, ja kun riitelemme teemme sen äänekkäästi, aggressiivisesti ja tulisesti, mutta nopeasti. Ja jälkeenpäin pyydämme anteeksi ja sovimme.

Niin materialistiselta kuin se saattaa kuulostaakin, niin myös yllätyslahjoilla - kuten vaikka kukilla - tulee minun oloni tärkeäksi, ja tiedän tilanteen olevan sama toisen kohdalla. :)

Eli toisinsanoen suurella määrällä pieniä asioita.
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy