ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Palveluoppaassa mukanaOlemme piha- ja puutarharakentamiseen erikoistunut yritys. Suunnittelemme ja rakennamme toimivan pihan juuri omalle asumistavallesi ja tarvittaville toiminnoille räätälöitynä. -Viihtyvyyttä ja ulkonäköä unohtamatta. Tutustu myös kotisivuihimme tai soita!

Keskustelu > Oma elämä > Olen femme bi, joka haluaa olla androgyyni mies

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
Hölmö Vastaa1 / 3 
01.04.2017, 20:51 Moikka,

Olen 27 -vuotias nainen ja aika ulapalla.
Kuten otsikossa sanottiin, olen todella femme bi, mutta ajattelen usein seksuaalisesti olevani androgyyni mies.
Toisaalta luulen että panseksuaali sopii paremmin kuvaamaan minua, mutta kuten sanottu, olen aika ulapalla, koska en ole saanut itseäni lokeroitua mihinkään ja on tunne että olen aika lailla yksin. Kaikista eniten minua miellyttävät androgyynit ihmiset ja haaveilen itse olevani mies, joka leikittelee eri sukupuolien yhdistelmillä.
Olen vuosikaudet haaveillut n. 50% fantasioistani siten että minä olen miehen roolissa, olin sitten minkä sukupuolen kanssa tahansa. Tavallaan voisi sanoa jopa että haaveilen homoseksistä miesten kanssa ja heteroseksistä naisten kanssa. Ööh.
Rakastan naisellista tyyliäni, mutta minua inhottaa kovasti oikeasti olla nainen. En kuitenkaan tunnu tämän takia oikein menevän myöskään mihinkään trans-muottiin, koska olen nainen joka haluaa olla mies joka on puoliksi nainen. :D
Onko kellään ollut mitään edes vähän vastaavia kokemuksia tai tunteeko kukaan ketään? Olo on niin orpo, koska koen olevani aivan täysin friikki enkä kuulu oikein mihinkään ja tuntuu, ettei kukaan voisi ymmärtää seksuaalisuuttani kun minäkään en sitä ymmärrä.
Ja ps. Ärsyttää, ettei ole mitään kategoria-lokeroa jotka ihastuvat androgyyneihin tai sukupuolettomiin ihmisiin. Minulla on siis kaksi asiaa joissa en tunnu mahtuvan muottiin.
Ylös
human Vastaa2 / 3 
02.04.2017, 17:50
Viestiä on muokattu
Ns. identiteetti-tyyppi-lokerot pysyvät hyvin kasassa, kun ei sekoittele lokeroita aivan mahdottomasti/iksi.

Esim. "androgyyni mies" menee pöpelikköön. Selvillä vesillä lienet kun ajattelet että on mies tai nainen tai androgyyni - eli jokin noista, sillä ei mies ole androgyyni, eikä nainen ole androgyyni, vaan androgyyni on androgyyni.

Samoin, kun kerran olet bi(seksuaali), niin tämä kirjoittamasi "haaveilen homoseksistä miesten kanssa ja heteroseksistä naisten kanssa." ei ole realismia, sillä bi(seksuaalihan) et voi olla homo, etkä hetero, vaan olet bi. Eli tuo lausahduksesi menee omille vesillesi, kun ajattelet sen omalta kannaltasi luonnostaan sinä, mitä voit olla ts. mitä olet: "haaveilen biseksistä miesten kanssa ja biseksistä naisten kanssa."

"Ärsyttää, ettei ole mitään kategoria-lokeroa jotka ihastuvat androgyyneihin tai sukupuolettomiin ihmisiin."

Teitähän on varmasti monia muitakin androgyyni-bi:tä, joten ainukainen uniikki et varmasti ole, joten älä turhaan huoli.
bi:thän usein jopa julistavat että heillä on parhaat valinnanvarat, kun kaikki maistuu ja kelpaa, niin tuudittaudu siihen.
Ylös
smo Vastaa3 / 3 
02.04.2017, 23:02 Taasko se human nyrjäytti aivonsa, kun yksiulotteiseen kategorisointiin perustuva korttitalo uhkaa lävähtää kasaan elämän yllättävän moniulotteisuuden lävähtäessä naamalle kuin keväinen lounainen ilmavirtaus?

Niin mies kuin nainenkin voi olla androgyyni. Homoseksi taas on kahden (tai miksei useammankin) samaa sukupuolta olevaa henkilön välistä seksuaalista kanssakäymistä. Se ei edellytä seksiä harjoittavien henkilöiden homoseksuaalisuutta.

Eikös määritelmällisesti panseksuaalit (eivät siis välttämättä biseksuaalit) ole selkein "kategoria-lokero", johon kuuluvien voi ajatella kiinnostuvan androgyyneistä tai sukupuolettomista ihmisistä? Jos nyt tällaiseen tarvitaan "kategoria-lokeroa".

Luulen, että ihastuminen on mahdollista ilman lokeroa (paitsi humanille), kun vaan kohtaa sellaisen oikeanlaisen.
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2017 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy