ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Oma elämä > Elämän huippukokemuksia

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
JuhaniV Vastaa1 / 2 
19.05.2011, 23:46 Harvinaisen upeaa luontodokumenttia katsoessani mieleeni nousi voimakkaana lapsuudesta muisto, joka ainutlaatuisuudessaan saa vieläkin ihokarvat nousemaan.

Oli mahdollisesti tammikuu. Pakkasta parikymmentä astetta tai enemmän. Lunta oli tuona talvena tullut runsaasti. Hankikanto. Taivaalle oli juuri noussut valtavan kokoinen täysikuu. Myöhäisestä illan hetkestä huolimatta päätin sisarusteni kanssa lähteä hiihtolenkille, joka suuntautui joen rantaa seurailevaan koivumetsään. Suksien suihketta ja hengitysten ääntä lukuun ottamatta metsässä oli täydellinen hiljaisuus. Joskus pakkanen rasahteli muutaman kerran puissa. Kuun valo ja puiden varjot saivat metsään aivan mystiseltä näyttävän maiseman ja tunnelman. Sellaista en ollut kokenut koskaan ennen. Oli kuin olisimme olleet hiihtämässä läpi taikametsän. Tuo kaikki tuntui pelottavalta ja jännittävältä, mutta samaan aikaan hyvin turvalliselta. Kokemusta voisi kutsua voimaannuttavaksi. Se on seurannut mukana läpi elämän. Tällaisia huippukokemuksia elämä voisi tarjota useamminkin, mutta ei liian usein. Toki muutamia muitakin huippukokemuksia minulle on tapahtunut elämäni aikana. Olisi kiinnostavaa kuulla muidenkin huippukokemuksista.
Ylös
bellabambino Vastaa2 / 2 
04.08.2011, 02:36 no.. onhan noita.. yks ainakin oli orgasmi jossa näin kirjaimellisesti taivaan, taivaan portit ja pilviä tai jotakin mitä en enää kunnolla muista,, jonkinlaisn paratiisin, ja sen jälkeen rakastin kaikkia ihmisiämaailmassa.
sitten kun istuin bussissa ja aloin kuuntelemaan take on me -mkappaletta, mikä "musiikkiorgasmi"... vaikea kuvailla tunnetta mutta mieletön ja todella erilainen hyvänolon tunne koko kropassa,muistaakseni, kun kappale lähti käyntiin, en tiedä miksi silloin reaoin siihen niin voimakkaasti.
sitten yksi aika omituinenkin ja muysteerinen kokemus on.. tuntui eräällä hetkellä kuin olisin harpannut korkeammalle ulottuvuudelle. ja tunsin aivan mieletöntä rakkauden tunnetta ja minusta tuntui siltä kun kaikki unelmani olisivat olleet siinä ja saavutettuna. ja tämä kokemus liittyy erääseen ihastukseen. pitkä juttu. aika mystinen tuo ulottuvuushomma. rakastan vieläkin tätä ihmistämutta emme ole yhteyksissä emmekä tunne toisiamme.
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy