ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Oma elämä > Seksin puute parisuhteessa

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
Lassix Vastaa1 / 2 
02.04.2011, 10:04 Olen ollut muutaman vuoden onnellisesti parisuhteessa, mutta viimeisen vuoden aikana seksi suhteessa on kuihtunut lähes olemattomiin. Nyt tilanne alkaa toden teolla turhauttamaan, kaipaan kosketusta ja kiihkeää yhdessäoloa oman käden tai satunnaisten yhteisrunkkausten sijaan.

Tässä vaiheessa tietysti ensimmäinen neuvo on keskustella asiasta. Muutamat keskustelunavaukset asiasta eivät kuitenkaan ole johtaneet mihinkään. En myöskään haluaisi painostaa miestäni, tai johdattaa tilannetta siihen, että toinen suostuu seksiin vain velvollisuudesta.

Onko kellään kokemuksia vastaavasta? Tuntuu että näin kevään tullen katselen väistämättä "sillä silmällä" kaupungilla entistä enemmän ja tilanne ahdistaa. En haluaisi hankaloittaa muuten hyvää suhdetta.
Ylös
JuhaniV Vastaa2 / 2 
03.04.2011, 07:05 Tuo parisuhteeseenne liittyvä asia pitäisi ilman muuta selvittää. Intiimi läheisyys ja seksi ovat mielestäni tärkeä osa parisuhdetta. Syitä, miksi seksi ei maistu, voi olla monia. Ne tulisi selvittää mielellään asiantuntijan kanssa. Voisit alkuun ottaa yhteyttä vaikka Setan sosiaalityöntekijään. Häneltä saat tarvittaessa ohjeita kuinka mennä eteenpäin. Kirkon Perheasiain keskus tekee työtä myös samaa sukupuolta olevien parien hyväksi.

Parisuhteen eteen pitää tehdä töitä. Se ei ole itsestään toimiva automaatti. Tässä on sinun hetkesi toimia oman parisuhteenne kehittämiseksi.
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy