ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Oma elämä > koko ja merkitys

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
Dae Vastaa1 / 9 
04.06.2005, 23:29
Viestiä on muokattu
ikuisuusaihe, mutta silti:
Riittääkö 13/4 kalu yhtään mihinkään?
Mua vaivaa asia ja toisaalta pelottaakin, ja niin en olekaan tullut harrastaneeksi seksiä, vaikka ikää alkaakin olemaan suht paljon.
Ylös
Mark Vastaa2 / 9 
04.06.2005, 23:33
Viestiä on muokattu
Riittää hyvin. Siitä vaan rohkeasti kokeilemaan.
Ylös
arkadas Vastaa3 / 9 
05.06.2005, 00:13
Viestiä on muokattu
Anteeksi nyt sotkeutumiseni tähänkin asiaan... Jotenkin vain vuosien varrella huomatuksi tämän ikuisuusaiheen globaalius. Joillekin asialla tuntuu olevan tosi iso merkitys, toiset vähät välittää. Nuo pornoleffat vain ovat megajättikaluisine tähtineen iskostaneet mielikuvan mahtimelasta, jollaista pienempien omistajat eivät ole mitään...

Kohtuullisella itsetunnolla omaava ihminen ei edes pohdi tuollaista asiaa. Ihan sama minkäkokoinen jalkojen välissä roikkuu. Kun se koko ei yksinkertaisesti ole pääasia. Yksi tykkää pienestä, toinen isosta - entä sitten, jos koko ratkaisisi onnistumisprosentin suhteissa, ei toimivaa suhdetta olisi juuri kenelläkään - tai tosi harvalla.

Ja jos se pienuus niin haittaa niin voihan sitä rahansa tuhlata kaikenlaisiin peniksenkehittimiin, jos niihin uskoo...
Ylös
13 Vastaa4 / 9 
05.06.2005, 13:51
Viestiä on muokattu
Riittää ihan hyvin, mulla on ihan saman kokonen.

Täytyy nyt kuitenkin varoittaa että jotkut metsästää sitä jättimulkkua ja pienet ei kelpaa...ja jos asiasta tulee puhetta etukäteen (ihan kun sitä omaa kokoaan nyt pitäisi muka jotenkin pyydellä anteeksi?!?) niin juttu lopahtaa siihen tai jos se ei tule ilmi etukäteen niin ollaan vaisuja ja pettyneitä.

En meinannut aikoinaan millään uskaltaa ekaa kertaa sekstailla kenenkään kanssa tuon pienen koon takia joten ymmärrän hyvin sun ongelman. Seksissä nyt kuitenkin lienee tärkeintä se että sä saat kanssa jonkinlaista nautintoa ja tyydytystä ja sehän ei sen koosta oo kiinni. Onneks suuri (?) osa ihmisistä tajuu tämän...
Ylös
Kosti-71 Vastaa5 / 9 
05.06.2005, 16:37
Viestiä on muokattu
Mie ainakin itse tykkään pienistä. Ne mahtuu paremmin joka paikkaan, eikä se satu silloin. Ja oksennus refleksitkin jää saamatta.

Ja kun tuli noista chat jutuista kyse niin. Heti kun multa aletaan kysellä mittoja , niin mie ainakin vaihdan keskustelijaa/juttukaveria. Jos ei ole tosiaan muuta mielessä niin parempi unohtaa koko juttu.
Ylös
vilhelmi Vastaa6 / 9 
07.06.2005, 21:20
Viestiä on muokattu
Sen verran on merkitystä, että jos on kovin iso niin ei semmosella oikein tee mitään ku ei voi tehdä mitään ku ei kenenkään paikat kestä. ;)
Ylös
Paavo Vastaa7 / 9 
09.06.2005, 23:02
Viestiä on muokattu
Varmasti merkkaa. Ainakin se ettei ole pienenpienenpieni. Kymmensenttinen on vielä sellainen jolle on muutakin kuin golden shower -käyttöä. Jotkut ovat kertoneet sellaisista pikkurillinpään kokoisista pippeleistä ja kyllä heidän reaktionsa on ollut kauhistus ja voi-että-mitä-mä-nyt-teen-kun-en-halua-pahoittaa-mieltä-mutta-haluun-pois. Liekö vain legendaa vai karua totuutta, mutta uskottavia lähteitä kuitenkin.
Ylös
mulkkutouhut @ Vastaa8 / 9 
10.06.2005, 10:28
Viestiä on muokattu
Oi kylla koko merkkaa!

Kyllahan siina on tietynlaisesta miehekkyyden mitasta kysymys! Niinkun naisilla tissit, miksi silikoni on niin suosittua... Onhan se semmonen ihailun kohde, silleen "fantasia- ja fetissimielessa" todella monille. Toki on monia makuja. Penis on kylla homon peruskohde ja jos se on jotenki kummallinen tai epamuodostuneehko, niin se aiheuttaa voimakkaan. Ed. viesti se "herrajjumalamitaminatuolleteen"- ilmio on mulleki tuttu. Kumminki jos jostaki tyypista tykkaa, niin tommosten asioitten merkitys saattaa vahentya. Tietty on niita jotka ei vaan tykkaa pienikullisista, eihan siina mitaan ihmeellista, makuasia, eihan kaikki tykkaa naisistakaan, tai hernekeitosta
Ylös
JuhaniV Vastaa9 / 9 
10.06.2005, 18:58
Viestiä on muokattu
Tämä on homopoliittisesti niin syvällinen ja merkittävä keskustelun aihe, että on ihan pakko osallistua.

Perusteesini on, että välineen mitoilla ei ole suurtakaan merkitystä, vaan kuinka taitavasti sitä käytetään.

Aikakaudellla on tärkeä sija sille millaisia turhaumia välineen kantajille milloinkin aiheutetaan. Mietitäänpä vaikka homotaiteilija Michelangelo Buonarottin 1500-luvulla veistämää Daavid-patsasta, jonka kauneutta on ihailtu vuosisadat. Genitaalien osuus tuossa kokonaisuudessa on mitätön. Siihen aikaan ehkä suurikullisia hävetti. Runsas varustus ei ollut ehkä sen ajan miehisen kauneusihanteen mukaista.

Olisikohan viisainta sopeutua siihen mitä Luoja on kullekin luonut ja murehtia joitakin tärkeämpiä asioita.

Juhani
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy