ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Oma elämä > Paras dildo

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
Herra47 Vastaa1 / 5 
17.12.2004, 01:23
Viestiä on muokattu
Mikä olisi paras dildo anaalityydyttämiseen? Mielipiteitä kiitos.
Ylös
mies (väärä) Vastaa2 / 5 
17.12.2004, 13:17
Viestiä on muokattu
Eiköhän tuo ole PIKKUISEN henkilökohtainen asia, tarkoitan että kun niissä anus-värkeissä on sitten kanssa pikkuisia eroja. Ja toinen tykkää pikkuleivästä ja toinen patongista.. ;)

Itse en leiki ollenkaan millään apuvälineillä, syystä että en halua olla tositoimissa (jos joskus ihan miehen löytää hoitelemaan tuon anuksen kutittelun) semmoinen porttikongi, johon olen itse joskus törmännyt.. ei sitten mitää tuntemusta meinannut saada, kun herra oli leikkinyt ilmeisesti pikkuisilla vaahtosammuttimilla. GRR.

Ei meikäläisen Euro-kikkelillä siinä sitten ollut mitään tehtävissä, itse asiassa tein kuten ämmät kai enempi tekee.. sopivan ajan "hinkattuani" (ilman kosketusta reunoihin), voihkin ja huokailin niin maan kauhiasti, niin pääsin siitäkin piinasta pois.

Olen päässyt tuon illan kauhukokemuksesta ohi ilman psykiatrin apua, juu.
Ylös
Matti Vastaa3 / 5 
17.12.2004, 17:44
Viestiä on muokattu
Kyllä on helppo kysymys! Ilman muuta sellainen dildo, jossa on mukana imukuppi. Kätevä laittaa kiinni minne vaan, seinään kiinni, kaakeliin, penkkiin, kätevä myös matkoilla!
Ylös
Gay-kalle Vastaa4 / 5 
23.12.2004, 11:51
Viestiä on muokattu
Kannatan jostain syystä mustan väristä. Minusta myös imukupilla kiinni laitettava on mainio. Yksi kaverini sai sen lahjaksija on siitä ollut hyvin tyytyväinen.
Ylös
Porkk./patonki Vastaa5 / 5 
28.12.2004, 18:10
Viestiä on muokattu
Mulla on silleen, etta dildon pitaa olla pienempi kun aidon. Jotenki siina aidon kanssa pelatessa, erit. jos on oikeen kiihottava heppu, sinne tuntuu menevan aika mita vaan. Sitte taas jos jollaki kapulalla ite pelaa, nii se on semmosta nihkeeta nyhjaamista.
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy