ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Oma elämä > Top/Btm/Versatile

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
Boy84 Vastaa1 / 20 
12.08.2004, 07:41
Viestiä on muokattu
Onko mielestänne arvon homoystäväni erikoista, että en oikeastaan ole bottom, koska se sattuu, eikä tunnu mukavalta. Olen aika huono toppi, enkä oikein nauti siitä... Mitä mun pitäis tehdä, kun mun mielestä mukavinta seksiä on suulla ja käsillä ja yleensä koko vartalolla tapahtuva nk. pitkä esileikki, se on musta huippua, enkä siitä halua luopua. Mitä itse tekisitte jos eteenne tällainen kaveri tulisi?
Ylös
japa Vastaa2 / 20 
12.08.2004, 07:46
Viestiä on muokattu
a) Et ole huono (homo)mies tai ihminen ylipäätään, b) et ole yksin, c) on minun mielestäni mielikuvituksetonta rajoittaa seksi pelkkään anaaliyhdyntään, d) toivottavasti et painostuksen takia tee mitään, mitä et koe miellyttäväksi.

Mulla ainakin voi olla todella kivaa, vaikkei anaalipuolta olisi mukana lainkaan. Itsellenikään se ei ole läheskään mieluisinta seksissä, vaikka toisinaan ihan kivaa onkin.
Ylös
e-vils Vastaa3 / 20 
12.08.2004, 09:16
Viestiä on muokattu
Se juttu meni näin, että tehdään yhdessä sitä mistä molemmat tykkää. Jos se ei sovi, niin sitten on ongelma.
Ylös
flyer Vastaa4 / 20 
12.08.2004, 15:21
Viestiä on muokattu
jos toinen rupeaa avautumaan siitä että ei tahdo anaaliseksiä niin terve. :) henkilökohtaisesti en aina nauti kyseisestä niinkään paljoa kun todella pitkästä esileikistä. asioista kannattaa aina keskustella, varsinkin parisuhteessa. löytää sitten jokin yhteynen sävel
Ylös
Nej Tack Vastaa5 / 20 
12.08.2004, 18:23
Viestiä on muokattu
Huoli pois. Itse lähenen kolmeakymmentä ja koko anaali ei meikäläistä kiinnosta. Olen myös elänyt kaksi ihanaa ja pitkää ihmissuhdetta ilman anaalia. Joten tee sitä mistä pidät äläkä pakota itseäsi muuksi kuin olet. Parisuhteen alussa tämä varmasti kannattaa käsitellä, jotta toiselle asia ei tulisi yllätyksenä. Pää pystyyn siis!
Ylös
ei anaalille! Vastaa6 / 20 
13.08.2004, 18:06
Viestiä on muokattu
samoilla linjoilla, anaali ei kiinnosta, mutta PITKÄT seksi sessiot kylläkin ja myös minä 3 kymppiä lähentelen..
Ylös
Udat Vastaa7 / 20 
14.08.2004, 08:14
Viestiä on muokattu
Hei, pääsen taas vanhaan keppihevoseeni :-) Tämä aihe tulee esille täällä aina suunnilleen kerran vuodessa, joten esitämpä taas teoriani:

Homomiehet juuri yhtä kiinnostuneita anaaliseksistä kuin heteromiehetkin. Heterot harrastavat anaaliseksiä harvemmin, koska:

- Vaihtoehtoja on enemmän
- Ei kuulu "kulttuuriin"
- Eivät ole itse tajunneet omaa mieltymystään
- Eivät kehtaa ehdottaa naiselle
- Nainen ei suostu
- Yrittäneet kerran puutteellisilla taidoilla

Vuosia tuttavapiirissäni (hetskut ja himput) tekemäni gallup tukee tätä käsitystä. Anaaliseksistä on kiinnostunut jossain määrin 60-70% miehistä, olivat he sitten homoja tai heteroita. Myös kerran näkemäni Setan valistuslappu esitti samansuuntaisia tilastoja.
Ylös
Kosti-71 Vastaa8 / 20 
17.08.2004, 16:16
Viestiä on muokattu
Jaaha, mitäs tähän nyt sanois. Jokainen tykkää mistä tykkää. Ja kyllä se valitettavasti on niin että jos tykkää panna eikä antaa panna. Niin on vaikea alkaa seurustelemaan ihmisen kanssa joka on myös ainoastaan TOP. Sillä vaikka surulliselta se kuulostaakin, niin seksuaalisuus on kuitenkin suuri osa meitä itseämme. Ja jos ei saa toteuttaa sitä haluamallaan tavalla, niin on vaikeaa alkaa parisuhteeseen sellaisen ihmisen kanssa joka on este siihen. Tai sitten täytyy olla todella harvinainen persoona se joka suostuu luopumaan siitä mistä tykkää ja paljon. Tai sitten muuttumaan niin kuin toinen haluaa.

Tulikohan kaikille selväksi mitä tarkoitan. Tarkoitus ei ollut mitenkään provosoida taikka kärjistää asioita.
Ylös
mies Vastaa9 / 20 
17.08.2004, 20:32
Viestiä on muokattu
Tuli vain mieleeni, että jos on hetero mutta haluaa dildoa anaaliin, niin mihin kategoriaan kuuluu?
Niinhän se yksi seksityöläinen domina kertoi tv:ssä, että moni heteromies haluaa dildoa sinne....tosin naisen laittamana.
Ylös
Statisti Vastaa10 / 20 
17.08.2004, 20:58
Viestiä on muokattu
Kyllä se mielestäni on edelleen hetero, jos ei ole kiinnostunut samasta sukupuolesta seksuaalisuutensa kannalta. Siitäkin huolimatta, että haluaa vaihtelun vuoksi dildoa takapuoleen.
Ylös
Hartsu Vastaa11 / 20 
17.08.2004, 22:57
Viestiä on muokattu
Mulla se on ihan fiiliksestä kiinni. Mua kyllä ärsyttää sellaiset tyypit, jotka on ihan fiksaantuneita siihen peppupaneskeluun. Enää en sekaannu semmosiin tapauksiin, jotka vaan hössöttää siitä anaalista ja ei sit mikään muu oikein käy.

Mun suhtautuminen anaaliseksiin on aika neutraali. Joskus sitä tekeekin mieli, mutta ei läheskään aina. Yleensä mielummin sit tekee jotain muuta. Mut pelkkä anaali tai seksi, joka painottuu anaaliin, on kyllä mielestäni tylsää ja mielikuvituksetonta.
Ylös
Loverboy Vastaa12 / 20 
18.08.2004, 03:19
Viestiä on muokattu
Jaa-ah... Itse elin pitkän suhteen, jossa ei ollut juuri anaaliseksiä lainkaan, silloin tällöin olin itse toppina.
Eron jälkeen löysin itsestäni pienen sisäisen topin ja nyt tavattuani uuden ihanan miehen olen ruvennut kokeilemaan myös bottomina oloa, koska haluan tuottaa hänelle saman nautinnon, minkä itse saan ollessani ns. pukilla:) Kyllähän se sattui aluksi, mutta kyllä siihen myös tottuu ja mikä ihanampaa, kuin katsella samalla rakasta silmiin ja nähdä kuinka hän nauttii....
Tosin anaaliseksiä ei ole joka kerta kuvioissa mukana ja minulla voi olla todella eroottinen olotila vaikka vain loikoilisimme yhdessä vierekkäin, että silleen....
Eiköhän jokainen löydä oman tyylinsä, joka tosin näköjään muuttuu iän myötä, nyt olen hiukan yli 30.
Ylös
tapsa Vastaa13 / 20 
19.08.2004, 17:19
Viestiä on muokattu
minulla meni maalaisena 20 vuoden ihmissuhde ilman että edes tiesin topeista tai bottomeista,tehtiin mitä osattiin,ei se suhde joka perustuu toisen kunniottamiseen ja rakkauteen kaipaa niin kauheesti tekniikkaa,seksistä tulee sen näköistä kun suhteessa olevat haluu,tai ovat haluumatta,tietysti tää voi tuntuu ankeelta nykyisin kun kaikki haluu niin kauheesti vaan naida ja nautiskella,eikä siinäkään mitään pahaa,kaikki menee niinkuin menee,onhan tätä elämää jota elää,vielä tämä hetki
Ylös
jossu Vastaa14 / 20 
27.08.2004, 19:52
Viestiä on muokattu
ei mun mielestä kyllä tarvitse...
Ylös
antti_y Vastaa15 / 20 
12.09.2004, 02:00
Viestiä on muokattu
ihan sama mulle, seksi on kivaa ilman peppuakin...
Ylös
peter Vastaa16 / 20 
14.09.2004, 16:23
Viestiä on muokattu
Tapasin hiljan kaverin, joka vaikutti ihan mukavalta ja homma eteni tähän "ottaa slipoverin pois"-vaiheeseen. Siinä sitten selvisi, että mies ei nauti muusta kuin toppina olemisesta. Kahden kerran jälkeen tuntui siltä, ettei kaveri nääkään minusta mitään muuta kuin sen reiän ja seurustelu jäi siihen.

Kaikkein tärkeintä on mielikuvitus.
Ylös
Dr. No Vastaa17 / 20 
14.09.2004, 17:49
Viestiä on muokattu
Kaveri taisi olla arabi.
Ylös
Drop Vastaa18 / 20 
16.09.2004, 17:26
Viestiä on muokattu
Dr. No , tunnetkos ketään arabia? Seurustelen arabimiehen kanssa.Ei mull ole mitään valittamista.Eikä hän ole kiinnostunut anaaliseksistä ollenkaan. Hyvin on mennyt muutenkin.Rakastelukertamme noin viikossa samaa luokkaa kuin suomalaisenkin kundin kanssa.Sitä vieressä kyhnäämistä ja hellyyksien osoittamista sanoin että teoin saattaa olla enemmän kuin suomalaisen kundin kanssa. Tuskinpa arabimiehet niin mahdottomasti eroavat seksuaalisesti meistä eurooppalaisista.
Ylös
Arne -79 Vastaa19 / 20 
16.09.2004, 23:46
Viestiä on muokattu
Dr. No: sun henkilökohtaisen kokemuksen perusteella tuskin voidaan leimata kaikkia arabihomoja ihan samaan kategoriaan. Dropillahan onkin jo sitten kumoava väite.

Olen myös usein saanut kuulla että eteläeurooppalaisilla miehillä myös tuo paneminen on tärkeämpää ja että siellä se saattaa olla aika yksipuolista ja kovakouraista. Omakohtaiset kokemukset kyllä sitten taas ovat melko päinvastaisia....kaikki seksikokemukset ovat melko subjektiivisia, mä en pysty vertaamaan omia seksikokemuksiani toisiinsa useinkaan kovin helposti. Jotkut on hyviä, jotkut huonoja, mutta kaikki erilaisia kuitenkin.

Ei se siitä kansallisuudesta, ihonväristä yms. kiinni ole mistä tykkää, vaan yleensä kyllä ihan ihmisestä.
Ylös
equzc Vastaa20 / 20 
08.10.2004, 13:03
Viestiä on muokattu
Älä tee mitään, mitä et halua.
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy