ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Oma elämä > seurustelusta kokeneemman kanssa

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
carla Vastaa1 / 3 
08.03.2004, 16:09
Viestiä on muokattu
osaisikohan joku antaa jotain kokemuksia,neuvoja ym...
olen kiinnostunut yhdestä naisesta, mutta ongelmani on, että hän on minua 6 vuotta vanhempi (mikä ei sinänsä merkitse, olen 20, hän 26) ja paljon kokeneempi... itse en ole ikinä seurustellut, ja hän on jopa ollut kihloissa naisen kanssa... haluaisin edetä hitaasti, mutten tiedä jaksaako kiinnostukseni kohde odottaa että olen valmis tähän kaikkeen... lisäksi hän on jo ihan eri elämäntilanteessa kuin minä, hänellä on ammatti ja työpaikka, minä en edes tiedä mitä opiskelen(ko) ensi vuonna ja missä... en vain tiedä voiko tämä juttu toimia! Pelottaa vähän.
Ylös
Kosti-71 Vastaa2 / 3 
08.03.2004, 21:34
Viestiä on muokattu
Jos se kuule on tosissasi sun kanssa. niin se on ihastunut sinuun ei sinun ikääsi eikä koulutukseesi. Ja se kyllä varmasti ymmärtää jos se haluaa olla sun kanssa.
Ylös
näin on Vastaa3 / 3 
09.03.2004, 16:05
Viestiä on muokattu
Tunne on tärkein. Ei ikä, koulutus ym. seikat.
Tosin on ihmisiä, jotka tuntevat toista kohtaan kaikkea kaunista mitä nyt ihastunut voi vaan tuntea, mutta ovat niin kaapissa itsensä kanssa etteivät uskalla tuoda tunteitaan julki. Sääli.
Neuvoksi sinulle: anna palaa!
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy