ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Yhteiskunta ja politiikka > Vihreät ja feminismi

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
Kolmoisritti Vastaa1 / 7 
18.06.2017, 15:57
Viestiä on muokattu
Vihreä puoluejohto "paukuttaa" näkyvästi tästä feminismistä. Puolueen johtomiehet sanovat olevansa feministejä. Tässä on otettu mallia Ruotsista.

Se on tällainen äänten kalastusmenetelmä.

Naisten asema skandinavian maissa on erittäin hyvä. Seksuaalisten vähemmistöjen asema taas erittäin huono. Seksuaalisten vähemmistöjen sosiaaliseen asemaan ei tule parannuksia, koska feminismin avulla halutaan taas tässä naisille valtapaikkoja ja sen kautta lisää valtion rahaa naisjärjestöille.

Tässä tuetaan tätä naisvaltaa yhteiskunnassa. Sen kautta kanavoidaan tulevaisuudessa lisää rahaa naisille.

Minusta tässä on tällaista valehtelemista.

Ikinä ei puhuta valtioiden homofobisista rakenteista eikä niitä haluta koskaan purkaa vrt maahanmuutto, missä homoseksuaaleja ei haluta turvapaikanhakijoiksi.

Myös vihreät puolueena haluaa unohtaa seksuaaliset vähemmistöt ja rakentaa heteronormatiivisia sekä homofobisia yhteiskunnallisia rakenteita, missä seksuaalisilla vähemmistöillä ei ole osuutta hyvinvointiin ja hyvinvointivaje jatkuu: rahat ja tuet menevät edelleen heteroille.

Älkää äänestäkö heitä.
Ylös
Geschwitz Vastaa2 / 7 
28.06.2017, 11:17 www.patmos.fi

Tässä vielä Kolmoisritin kirjoitustakin hilpeämpi tarina vihreistä. Fantasian on koostanut ennestään monille tuttu Juha Ahvio. Onko sinulle muuten jotain evidenssiä väitteellesi jonka mukaan vihreät rakentaa heteronormatiivista yhteiskuntaa?
Ylös
Kolmoisritti Vastaa3 / 7 
29.06.2017, 21:44
Viestiä on muokattu
Joillekin kaikki on aina huvittavaa ja hilpeätä, millä vähätellään toisia ja sen tarkoitus on tällainen tunnetason pahoinpiteleminen. Se on tuttua jokaisaelle joka kuuluu seks. vähemmistöön, koska sitä tehdään koko ajan.

Ei nyt ole, mutta ihmetytti tämä Vihreiden kovin näkyvästi "paukuttama" feminismi, minkä tajusin olevan tuontikamaa Ruotsista, missä melkein väkisin väännetään näitä valtapaikkoja naisille.

Kun he nyt eivät samalla tavalla nosta esiin seksuaalisia vähemmistöjä julkisuudessa niin minusta se on epäsuoraa heteronormatiivista yhteiskunnan rakentamista. Seksuaaliset vähemmistöt jätetään hyvinvoinnin ulkopuolelle ja se näkyy joka puolella EU-aluetta epidemioina, prostituutiona, asunnottomuutena jne....TÄÄTÄ ei korjata. No se on monelle heteromuijalle aivan sama jos homo makaa kadulla tai vaeltelee irtolaisena ympäri Eurooppaa.
Ylös
Zephyr Vastaa4 / 7 
30.06.2017, 22:44 Suksipa kuuseen naisvihasi kanssa Kolmoisriitti. Kaltaisesi pilaavat homojen maineen.
Ylös
Kolmoisritti Vastaa5 / 7 
03.07.2017, 01:54 Te olette tyhmiä ja naiveja.
Ylös
smo Vastaa6 / 7 
03.07.2017, 06:46 Se, mitä kaikkea Kolmoisritti saamme sinun kommenteissasi saanut lukea, vahvistaa käsitystäni siitä, että matkasi varrella kohtaamasi "epäoikeudenmukaisuus" ei liitty mitenkään seks. vähemmistöön kuulumiseesi. Sen sijaan taustalla voisi olla ylimielinen suhtautumisesi muihin - johon tunnut syyllistyvän "koko ajan".
Ylös
Kolmoisritti Vastaa7 / 7 
04.07.2017, 00:48
Viestiä on muokattu
Vihreät haluavat yleispuolueeksi ja minusta tämä feminismi on hyvä keino ja siksi siitä julistavat....minä en usko, että feministit auttavat seksuaalisia vähemmistöjä tässä hyvinvoinnin puutteessa ja sen osattomuudessa. Kuraportaassa eletään jatkossakin.

Se on vain hyvin surullista, minkä hinnan siitä maksamme.

Huomasin sen haastattelun missä haastateltiin 2 transsukupuolista ja olin suoraan sanottuna järkyttynyt, miten joudutaan elämään tappouhkausetn varjossa ja väkivallan pelossa. Minä en olisi uskonut sitä, ellen olisi kuullut että edelleen se on noin pahaa. Ihmettelen, että miksei siihen kukaan koskaan puutu. Annetaan vain jatkua. He ovat osattomia hyvinvoinnista. Hyvinvointiin kuuluu, ettei joudu tuollaisten uhkien kanssa elämään arkena. Rakenteellinen yhteiskunnan sisällä oleva viha ( jota mm. Päivi Räsänenkin julkisilla ulostuloillaan tukee - se akka on jatkuvasti pää auki ja meitä vastaan! Ei ikinä lopeta. Hän haluaa eriarvoistaa ja eriarvoista yhteiskuntaa, missä meillä ei ole tilaa ja kyllä kokoomus jne sitä kuuntelevat: vastakaikua siis löytyy laajoissa piireissä) näkyy tällaisena tekemättömyytenä/toimimattomuutena. Annetaan tilanteitten jatkua ja se jos mikä on kidutusta ja kiduttamista. Ihmisarvoa ei ole joka miehellä. Huono, erittäin huolestuttava asia.
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy