• inessiv

Yesterday....

...all my troubles seemed so far away.

27.5.2007

Rakas päiväkirja,
olin tänään Ullan kanssa Tuomarinkylän hevosfestivaaleilla. Näimme rotuesittelyn, varuste-esittelyn, koulu- ja esteratsastusnäytöksen, laukkakilpailun, hevosjalkapalloa, unkarilaisia hevospaimenia ja paljon muuta. Hevoset oli ihania. Haluaisin (huom ehkä) oman friisiläisen, mutta äidin mielestä meille ei voi ottaa. Oli siellä myös paljon koiria ja lapsia ja ruokaa.

Illalla kävimme "meidän jengillä" urheilemassa. (Eihän päivis haittaa, jos sanon meidän jengi kun en jaksa kirjoittaa kaikkien nimiä?) Siellä oli paljon ulkomaalaisia. Ensin pelasimme palloa. Sitten tuli niin kuuma että menimme uimaan. Ulkomaalaiset tuli meidän perässä, vaikkei niillä ollut uimavaatteita. Ne oli hyvännäköisiä monet. Heiteltiin vielä "prisbiitä" tai jotain sellaista mutta alkoi sataa niin lähdettiin kohta pois. Ja oli sielläkin evästä, mutta vain hedelmiä ja juotavaa.

Jouduttiin vielä pyöräilemään Patolasta meille, ei onneksi satanut. Sitten katsottiin päivällä otettuja kuvia ja yksi video, mikä oli hauska. Vietettiin myös vähän yksiä synttäreitä. Tuli ukkonen ja katsottiin parvekkeelle, paitsi tytöt sisällä melkein koko ajan. Sitten ne lähti ja menin nukkumaan melkein heti.

Moikka moi Päiväkirja eli päivis