• inessiv

Nahkikset

koulusta (dvs yliopistolta, se ei kuulemma ole koulu) tullessa näin miehen joka vaikutti sosiaalisesti syrjäytyneeltä. hänellä oli kädessään viinapullo, suupielestä roikkui savuke ja ylävartalon verhosi kulahtanut ruskea nahkapusakka. hetken päästä vilkaisin että mitenkä ukkeli jo tuonne puskaan hyppäsi kyykkimään niin siellä joku nuori naishenkilö poimi pietaryrttejä aivan samannäköinen nahkatakki yllään! kylläpä hymyilytti. nauratti myös yhden rouvashenkilön nenä, vaikka ei sellaiselle tulisi nauraa.

nyt pitääkin olla tarkkana kun on makaryynit kiehumassa. olen niin taitava kokki että saattavat palaa pohjaan:) [en ole kyllä vielä kertaakaan onnistunut niin huonosti]

lainastossa vierailin. pitkästä aikaa otin wagneria. kun näkyi tulleen vihdoin tekstiliitteellinen versio siegfriedistä, ja muistaakseni pianopartituuri kans, niin päätin että kuuntelen jouluun mennessä ringin kokonaan. oikeastihan se pitäisi kuunnella neljänä peräkkäisenä(?) iltana, mutta minulla ei sellaisia ole. tai on mutta kaikkina niinä ei ole sitä neljää tuntia aikaa.

hyvin kävi. nyt pidän ansaitun evästauon. tai siis syön ruokaa, eväs kuulostaa nahistuneelta sämpylältä.